Nabeschouwing Troyes - Lille (3-0) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 1 mei 2022 - 13:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Troyes het zondag 1 mei 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de l'Aube in Troyes.

Via de Troyes - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Troyes - Lille (3-0)

Het Ligue 1 duel tussen Troyes en Lille is onder leiding van scheidsrechter Willy Delajod geëindigd in een 3-0 overwinning voor Troyes. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 43 minuten. F. Tardieu maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Troyes vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 50e minuut kreeg R. Sanches van LOSC Lille voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor LOSC Lille de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 55e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het I. Ugbo van Troyes die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-0.

In de 68e minuut werd B. Yilmaz van LOSC Lille met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor LOSC Lille het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 86e minuut werd de stand op 3-0 gezet na een benutte penalty van Troyes speler F. Tardieu.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Willy Delajod, waardoor Troyes dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Troyes - Lille 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Troyes - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Wissel Troyes Wissel E. Njo voor Y. Kone Troyes
43' Penalty Troyes Penalty F. Tardieu Troyes 1-0
50' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor R. Sanches LOSC Lille
50' Tweede gele kaart LOSC Lille Tweede gele kaart voor R. Sanches LOSC Lille
54' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor S. Botman LOSC Lille
55' Penalty Troyes Penalty I. Ugbo Troyes 2-0
57' Wissel LOSC Lille Wissel A. Gomes voor E. Zhegrova LOSC Lille
61' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor G. Gudmundsson LOSC Lille
67' Wissel Troyes Wissel Y. Touzghar voor T. Dingome Troyes
67' Wissel Troyes Wissel L. Mothiba voor I. Ugbo Troyes
67' Wissel Troyes Wissel Y. Larouci voor R. Ripart Troyes
68' Rode kaart LOSC Lille Rode kaart voor B. Yilmaz LOSC Lille
70' Wissel LOSC Lille Wissel D. Bradaric voor G. Gudmundsson LOSC Lille
70' Wissel LOSC Lille Wissel J. Bamba voor J. David LOSC Lille
82' Wissel LOSC Lille Wissel T. Djalo voor Z. Celik LOSC Lille
86' Penalty Troyes Penalty F. Tardieu Troyes 3-0
89' Wissel Troyes Wissel D. Mazou-Sacko voor I. Kabore Troyes
Video hoogtepunten en samenvatting Troyes - Lille
Opstellingen Troyes - Lille
De opstellingen van Troyes en Lille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Troyes gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Lille zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Bruno Irles
Coach Jocelyn Gourvennec
Voorbeschouwing Troyes - Lille

Troyes en Lille treffen elkaar in de 35e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Willy Delajod en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Troyes en Lille in de Ligue 1 vond plaats op 4 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lille. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Troyes favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Lille slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Troyes 4
Winst Lille 2
Gelijkspel 5
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Troyes op een 16e positie staat, terwijl we Lille terugvinden op de 10e plaats.