In de Ligue 1 neemt Troyes het zondag 19 september 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Montpellier. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de l'Aube in Troyes.

Via de Troyes - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Troyes - Montpellier (1-1)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Troyes en Montpellier geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door Y. Touzghar, waarmee Troyes met 1-0 de leiding nam. In de 79e minuut kreeg Thuler van Montpellier voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Montpellier de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte T. Savanier namens Montpellier in de 87e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Troyes - Montpellier
Goals
1
1
Balbezit
42%
58%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
4
4
Schoten totaal
8
6
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
76
108
Gevaarlijke aanvallen
28
54
Passes
364
498
Overtredingen
16
13
Buitenspel
3
1
Corners
1
6
Wissels
5
5
LIVE Troyes - Montpellier 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Troyes - Montpellier teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor Thuler Montpellier
37' Doelpunt Troyes Doelpunt Y. Touzghar met assist van I. Kabore Troyes 1-0
44' Gele kaart Troyes Gele kaart voor T. Dingome Troyes
49' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor J. Ferri Montpellier
51' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor T. Savanier Montpellier
60' Wissel Troyes Wissel G. Rodrigues voor T. Dingome Troyes
60' Wissel Troyes Wissel Y. Kone voor G. Biancone Troyes
66' Wissel Montpellier Wissel M. Ristic voor N. Cozza Montpellier
66' Wissel Montpellier Wissel E. Wahi voor J. Chotard Montpellier
67' Wissel Montpellier Wissel J. Sambia voor A. Souquet Montpellier
69' Wissel Troyes Wissel T. B. Zoukrou voor I. Kabore Troyes
71' Gele kaart Troyes Gele kaart voor T. B. Zoukrou Troyes
78' Wissel Troyes Wissel P. Sandler voor O. El Hajjam Troyes
78' Wissel Troyes Wissel D. Chambost voor Y. Touzghar Troyes
79' Tweede gele kaart Montpellier Tweede gele kaart voor Thuler Montpellier
81' Gele kaart Troyes Gele kaart voor X. Chavalerin Troyes
83' Wissel Montpellier Wissel L. Leroy voor F. Mollet Montpellier
84' Wissel Montpellier Wissel N. Gioacchini voor S. Mavididi Montpellier
87' Doelpunt Montpellier Doelpunt T. Savanier met assist van N. Gioacchini Montpellier 1-1
91' Gele kaart Troyes Gele kaart voor G. Rodrigues Troyes
Video hoogtepunten en samenvatting Troyes - Montpellier
Opstellingen Troyes - Montpellier
De opstellingen van Troyes en Montpellier zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Troyes gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Montpellier zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-5-1-1
Coach Laurent Batlles
Formatie 4-2-3-1
Coach Olivier Dall’Oglio
Voorbeschouwing Troyes - Montpellier

Troyes en Montpellier treffen elkaar in de 6e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Florent Batta en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Troyes en Montpellier in de Ligue 1 vond plaats op 12 mei 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Montpellier favoriet. 2 keer wist de ploeg van Troyes te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Troyes. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Troyes 0
Winst Montpellier 2
Gelijkspel 4
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Troyes op een 15e positie staat, terwijl we Montpellier terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Troyes - Montpellier Opstelling Troyes Opstelling Montpellier Live Troyes - Montpellier Live Troyes - Montpellier kijken Troyes - Montpellier kijken Live Troyes - Montpellier stream Troyes - Montpellier Fox Sports Nabeschouwing Troyes - Montpellier Uitslag Troyes - Montpellier Statistieken Troyes - Montpellier Ligue 1 2021/2022 Troyes - Montpellier wedden Troyes - Montpellier gokken Troyes - Montpellier Unibet