Nabeschouwing Ajaccio - Lens (0-0) || Ligue 1 2022/2023

Zondag 14 augustus 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2022/2023 neemt Ajaccio het zondag 14 augustus 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lens. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade François Coty in Ajaccio.

Via de Ajaccio - Lens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajaccio - Lens (0-0)

De Ligue 1 2022/2023 wedstrijd tussen Ajaccio en Lens geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Lens, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Lens kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Stéphanie Frappart niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Ajaccio - Lens 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajaccio - Lens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Ajaccio Gele kaart voor O. Gonzalez Ajaccio
37' Gele kaart Ajaccio Gele kaart voor T. Mangani Ajaccio
42' Gele kaart Ajaccio Gele kaart voor C. Bayala Ajaccio
59' Gele kaart Ajaccio Gele kaart voor V. Marchetti Ajaccio
66' Wissel Ajaccio Wissel Y. Cimignani voor M. Barreto Ajaccio
66' Wissel Ajaccio Wissel K. Spadanuda voor B. Moussiti-Oko Ajaccio
66' Wissel Ajaccio Wissel R. Nouri voor C. Bayala Ajaccio
75' Gele kaart Lens Gele kaart voor F. Sotoca Lens
76' Wissel Lens Wissel J. Cabot voor P. Frankowski Lens
76' Wissel Lens Wissel W. Said voor D. Costa Lens
77' Wissel Lens Wissel I. Ganago voor L. Openda Lens
79' Gele kaart Ajaccio Gele kaart voor M. El Idrissy Ajaccio
85' Wissel Lens Wissel M. Haidara voor D. Machado Lens
85' Wissel Ajaccio Wissel Q. Laci voor T. Mangani Ajaccio
85' Wissel Ajaccio Wissel C. Avinel voor O. Gonzalez Ajaccio
92' Gele kaart Lens Gele kaart voor K. Danso Lens
Video hoogtepunten en samenvatting Ajaccio - Lens
Opstellingen Ajaccio - Lens
De opstellingen van Ajaccio en Lens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ajaccio gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Lens zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Coach Olivier Pantaloni
Formatie 3-4-1-2
Coach Franck Haise
Voorbeschouwing Ajaccio - Lens

Ajaccio en Lens treffen elkaar in de 2e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stéphanie Frappart en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ajaccio en Lens in de Ligue 1 vond plaats op 25 februari 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lens. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Lens favoriet. 1 keer wist de ploeg van Ajaccio te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ajaccio. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Ajaccio 0
Winst Lens 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ajaccio op een 16e positie staat, terwijl we Lens terugvinden op de 5e plaats.