Nabeschouwing Angers SCO - Brest (1-3) || Ligue 1 2022/2023

Zondag 21 augustus 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2022/2023 neemt Angers SCO het zondag 21 augustus 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Brest. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Raymond Kopa in Angers.

Via de Angers SCO - Brest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Angers SCO - Brest (1-3)

Het Ligue 1 duel tussen Angers SCO en Brest is onder leiding van scheidsrechter Jérôme Brisard geëindigd in een 1-3 overwinning voor Brest. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door J. Le Douaron, waarmee Brest met 0-1 de leiding nam. In de 34e minuut moest H. Sabanovic van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Jérôme Brisard een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Angers SCO verder met een speler minder. In de 38e werd de voorsprong voor Brest verdubbeld dankzij een doelpunt van J. Le Douaron.

In de 65e minuut volgde een derde treffer van Brest, waarmee A. Dari zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na 70 minuten deed S. Boufal iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Angers SCO werd verkleind tot 1-3.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Brest.

LIVE Angers SCO - Brest 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Angers SCO - Brest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Brest Doelpunt J. Le Douaron met assist van Y. Belaili Brest 0-1
34' Rode kaart Angers SCO Rode kaart voor H. Sabanovic Angers SCO
38' Doelpunt Brest Doelpunt J. Le Douaron Brest 0-2
42' Wissel Angers SCO Wissel A. K. Bamba voor A. Hunou Angers SCO
47' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor S. Thioub Angers SCO
49' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor L. Diony Angers SCO
61' Wissel Angers SCO Wissel S. Boufal voor P. Capelle Angers SCO
62' Wissel Angers SCO Wissel W. Taibi voor S. Thioub Angers SCO
62' Wissel Angers SCO Wissel A. Salama voor L. Diony Angers SCO
65' Doelpunt Brest Doelpunt A. Dari met assist van Y. Belaili Brest 0-3
66' Wissel Brest Wissel F. Honorat voor Y. Belaili Brest
70' Doelpunt Angers SCO Doelpunt S. Boufal met assist van A. Salama Angers SCO 1-3
86' Wissel Brest Wissel I. Cardona voor J. Le Douaron Brest
86' Wissel Brest Wissel K. Dembele voor M. Pereira Lage Brest
87' Wissel Angers SCO Wissel A. Bobichon voor A. Ounahi Angers SCO
90' Wissel Brest Wissel H. Mbock voor H. Magnetti Brest
Video hoogtepunten en samenvatting Angers SCO - Brest
Opstellingen Angers SCO - Brest
De opstellingen van Angers SCO en Brest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Angers SCO gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Brest zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.