Nabeschouwing Auxerre - Brest (1-1) || Ligue 1 2022/2023

Zondag 2 oktober 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2022/2023 neemt Auxerre het zondag 2 oktober 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Brest. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de l'Abbé Deschamps in Auxerre.

Via de Auxerre - Brest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Auxerre - Brest (1-1)

De Ligue 1 2022/2023 wedstrijd tussen Auxerre en Brest geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor J. Jeanvier van Auxerre. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 52e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 64 minuten was het I. Slimani die Brest op een 0-1 voorsprong zette. Vlak voor tijd werd de stand 1-1 doordat M. Niang van Auxerre een penalty wist te benutten in de 86e minuut.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Auxerre - Brest 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Auxerre - Brest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Auxerre Gele kaart voor J. Jeanvier Auxerre
4' Gele kaart Auxerre Gele kaart voor H. Sakhi Auxerre
25' Gele kaart Brest Gele kaart voor I. Slimani Brest
52' Tweede gele kaart Auxerre Tweede gele kaart voor J. Jeanvier Auxerre
55' Wissel Auxerre Wissel D. Bain voor Y. MChangama Auxerre
57' Gele kaart Brest Gele kaart voor B. Chardonnet Brest
59' Gele kaart Auxerre Gele kaart voor M. Niang Auxerre
64' Doelpunt Brest Doelpunt I. Slimani Brest 0-1
65' Wissel Auxerre Wissel G. Perrin voor N. Da Costa Auxerre
73' Wissel Brest Wissel I. Cardona voor J. Le Douaron Brest
78' Wissel Brest Wissel R. Del Castillo voor M. Pereira Lage Brest
82' Gele kaart Brest Gele kaart voor R. Del Castillo Brest
85' Gele kaart Brest Gele kaart voor M. Bizot Brest
86' Penalty Auxerre Penalty M. Niang Auxerre 1-1
87' Wissel Auxerre Wissel R. Raveloson voor H. Sakhi Auxerre
87' Wissel Auxerre Wissel R. Dugimont voor M. Niang Auxerre
Video hoogtepunten en samenvatting Auxerre - Brest
Opstellingen Auxerre - Brest
De opstellingen van Auxerre en Brest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Auxerre gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Brest zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.