Nabeschouwing Auxerre - Strasbourg (1-0) || Ligue 1 2022/2023

Zaterdag 27 augustus 2022 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2022/2023 neemt Auxerre het zaterdag 27 augustus 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Strasbourg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de l'Abbé Deschamps in Auxerre.

Via de Auxerre - Strasbourg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Auxerre - Strasbourg (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Auxerre en Strasbourg is onder leiding van scheidsrechter Johan Hamel geëindigd in een 1-0 overwinning voor Auxerre. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door G. Perrin, waarmee Auxerre met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Auxerre.

LIVE Auxerre - Strasbourg 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Auxerre - Strasbourg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor J. Bellegarde Strasbourg
29' Doelpunt Auxerre Doelpunt G. Perrin met assist van L. Sinayoko Auxerre 1-0
65' Wissel Strasbourg Wissel R. Pierre-Gabriel voor M. Le Marchand Strasbourg
65' Wissel Strasbourg Wissel M. Diarra voor I. Doukoure Strasbourg
70' Wissel Auxerre Wissel Y. MChangama voor G. Perrin Auxerre
70' Wissel Auxerre Wissel R. Dugimont voor M. Autret Auxerre
72' Wissel Strasbourg Wissel H. Diallo voor J. Bellegarde Strasbourg
77' Wissel Strasbourg Wissel J. Aholou voor T. Delaine Strasbourg
78' Wissel Auxerre Wissel R. Raveloson voor G. Hein Auxerre
Video hoogtepunten en samenvatting Auxerre - Strasbourg
Opstellingen Auxerre - Strasbourg
De opstellingen van Auxerre en Strasbourg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Auxerre gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Strasbourg zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Jean-Marc Furlan
Coach Julien Stéphan
Voorbeschouwing Auxerre - Strasbourg

Auxerre en Strasbourg treffen elkaar in de 4e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Johan Hamel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Auxerre en Strasbourg in de Ligue 1 vond plaats op 19 januari 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Auxerre als Strasbourg wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Auxerre 1
Winst Strasbourg 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Auxerre op een 11e positie staat, terwijl we Strasbourg terugvinden op de 14e plaats.