Nabeschouwing Brest - Montpellier (0-7) || Ligue 1 2022/2023

Zondag 28 augustus 2022 - 15:00 uur



In de Ligue 1 2022/2023 neemt Brest het zondag 28 augustus 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Montpellier. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Francis-Le Ble in Brest.

Via de Brest - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brest - Montpellier (0-7)

Het Ligue 1 duel tussen Brest en Montpellier is onder leiding van scheidsrechter Marc Bollengier geëindigd in een 0-7 overwinning voor Montpellier. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-5 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-7 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door F. Maouassa, waarmee Montpellier met 0-1 de leiding nam. Montpellier vergrootte in de 10e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Wahi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 11e minuut volgde een derde treffer van Montpellier, waarmee W. Khazri zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Montpellier geen gas terug, waardoor in de 25e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van N. Cozza. De 0-5 voor Montpellier volgde even later in de 31e minuut nadat E. Wahi namens zijn team opnieuw wist te scoren. Na 50 minuten werd P. Lees-Melou van Brest met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen. Even later viel in de 64e minuut opnieuw een doelpunt. Het was V. Germain van Montpellier die de score op 0-6 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door V. Germain van Montpellier die daarmee in de 84e minuut de eindstand bepaalde: 0-7.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marc Bollengier en eindigde de wedstrijd dus met een 0-7 stand in het voordeel van Montpellier, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

Wedstrijdstatistieken Brest - Montpellier
Balbezit
52%
48%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
8
13
Schoten op doel
1
8
Aanvallen
98
69
Gevaarlijke aanvallen
48
25
Passes
383
357
Overtredingen
15
16
Buitenspel
1
1
Corners
5
4
Wissels
5
5
LIVE Brest - Montpellier 0-7

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brest - Montpellier teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Montpellier Doelpunt F. Maouassa met assist van E. Wahi Montpellier 0-1
10' Doelpunt Montpellier Doelpunt E. Wahi met assist van W. Khazri Montpellier 0-2
11' Doelpunt Montpellier Doelpunt W. Khazri met assist van F. Sacko Montpellier 0-3
25' Doelpunt Montpellier Doelpunt N. Cozza Montpellier 0-4
31' Doelpunt Montpellier Doelpunt E. Wahi met assist van F. Maouassa Montpellier 0-5
46' Wissel Brest Wissel I. Slimani voor J. Le Douaron Brest
46' Wissel Brest Wissel M. Camara voor L. Brassier Brest
46' Wissel Brest Wissel F. Honorat voor H. Magnetti Brest
50' Rode kaart Brest Rode kaart voor P. Lees-Melou Brest
54' Wissel Montpellier Wissel V. Germain voor W. Khazri Montpellier
55' Wissel Montpellier Wissel M. Esteve voor N. Cozza Montpellier
62' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor A. Nordin Montpellier
64' Doelpunt Montpellier Doelpunt V. Germain met assist van T. Sainte-Luce Montpellier 0-6
68' Wissel Brest Wissel K. Dembele voor Y. Belaili Brest
68' Wissel Montpellier Wissel A. Souquet voor F. Maouassa Montpellier
68' Wissel Montpellier Wissel L. Leroy voor A. Nordin Montpellier
71' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor L. Leroy Montpellier
80' Wissel Montpellier Wissel B. Makouana voor E. Wahi Montpellier
84' Doelpunt Montpellier Doelpunt V. Germain met assist van F. Sacko Montpellier 0-7
85' Wissel Brest Wissel J. Uronen voor M. Pereira Lage Brest
Video hoogtepunten en samenvatting Brest - Montpellier
Opstellingen Brest - Montpellier
De opstellingen van Brest en Montpellier zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brest gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Montpellier zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Michel Der Zakarian
Formatie 4-2-3-1
Coach Olivier Dall’Oglio
Wissels Montpellier
# Speler Pos.
30 Mathis Carvalho K
2 Arnaud Souquet V
37 V
14 Maxime Esteve V
29 Enzo Tchato Mbiayi V
18 Leo Leroy M
34 Matteo Loubatieres M
9 Valère Germain A
28 Béni Makouana A
Voorbeschouwing Brest - Montpellier

Brest en Montpellier treffen elkaar in de 4e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marc Bollengier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brest en Montpellier in de Ligue 1 vond plaats op 3 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Brest. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Montpellier favoriet. 5 keer wist de ploeg van Brest te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Brest. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Brest 1
Winst Montpellier 5
Gelijkspel 6
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brest op een 10e positie staat, terwijl we Montpellier terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Brest - Montpellier Opstelling Brest Opstelling Montpellier Live Brest - Montpellier Live Brest - Montpellier kijken Brest - Montpellier kijken Live Brest - Montpellier stream Brest - Montpellier Fox Sports Nabeschouwing Brest - Montpellier Uitslag Brest - Montpellier Statistieken Brest - Montpellier Ligue 1 2022/2023 Brest - Montpellier wedden Brest - Montpellier gokken Brest - Montpellier Unibet