Voorbeschouwing Brest - Olympique Marseille (0-0) || Ligue 1

Zondag 14 augustus 2022 - 20:45 uur

In de Ligue 1 neemt Brest het zondag 14 augustus 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Olympique Marseille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Francis-Le Ble in Brest.

Via de Brest - Olympique Marseille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Brest Gelijk Winst Olympique Marseille
3.85x inzet 3.75x inzet 1.9x inzet
LIVE Brest - Olympique Marseille 0-0

Vanaf zondag 14 augustus 2022 om 20:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Brest - Olympique Marseille volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 3 dagen, 23 uur, 4 minuten en 41 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Brest - Olympique Marseille
Opstellingen Brest - Olympique Marseille

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Brest - Olympique Marseille

Brest en Olympique Marseille treffen elkaar in de 2e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeremy Stinat en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brest en Olympique Marseille in de Ligue 1 vond plaats op 13 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympique Marseille. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Olympique Marseille favoriet. 7 keer wist de ploeg van Brest te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Brest. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Brest 2
Winst Olympique Marseille 7
Gelijkspel 3
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brest op een 13e positie staat, terwijl we Olympique Marseille terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Brest - Olympique Marseille Opstelling Brest Opstelling Olympique Marseille Live Brest - Olympique Marseille Live Brest - Olympique Marseille kijken Brest - Olympique Marseille kijken Live Brest - Olympique Marseille stream Brest - Olympique Marseille Fox Sports Nabeschouwing Brest - Olympique Marseille Uitslag Brest - Olympique Marseille Statistieken Brest - Olympique Marseille Ligue 1 2022/2023 Brest - Olympique Marseille wedden Brest - Olympique Marseille gokken Brest - Olympique Marseille Unibet