Nabeschouwing Brest - Reims (0-0) || Ligue 1 2022/2023

Zondag 30 oktober 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2022/2023 neemt Brest het zondag 30 oktober 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Reims. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Francis-Le Ble in Brest.

Via de Brest - Reims live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brest - Reims (0-0)

De Ligue 1 2022/2023 wedstrijd tussen Brest en Reims geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Brest en Reims gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Brest, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Willy Delajod niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Brest - Reims 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brest - Reims teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

55' Gele kaart Reims Gele kaart voor A. Zeneli Reims
60' Wissel Reims Wissel C. Keita voor A. Gravillon Reims
61' Wissel Reims Wissel J. Cajuste voor D. Lopy Reims
61' Wissel Reims Wissel M. van Bergen voor A. Zeneli Reims
67' Wissel Brest Wissel J. Le Douaron voor M. Pereira Lage Brest
73' Gele kaart Brest Gele kaart voor I. Slimani Brest
74' Wissel Brest Wissel A. Camblan voor I. Slimani Brest
74' Wissel Brest Wissel H. Belkebla voor H. Magnetti Brest
81' Wissel Reims Wissel N. Mbuku voor K. Doumbia Reims
87' Wissel Brest Wissel K. Dembele voor R. Del Castillo Brest
91' Wissel Reims Wissel N. Holm voor F. Balogun Reims
Video hoogtepunten en samenvatting Brest - Reims
Opstellingen Brest - Reims
De opstellingen van Brest en Reims zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brest gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Reims zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Brest - Reims

Brest en Reims treffen elkaar in de 13e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Willy Delajod en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brest en Reims in de Ligue 1 vond plaats op 20 februari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Reims favoriet. 3 keer wist de ploeg van Brest te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Brest. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Brest 2
Winst Reims 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brest op een 18e positie staat, terwijl we Reims terugvinden op de 14e plaats.