Nabeschouwing Clermont - Montpellier (1-1) || Ligue 1 2022/2023

Zondag 6 november 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2022/2023 neemt Clermont het zondag 6 november 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Montpellier. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gabriel Montpied in Clermont-Ferrand.

Via de Clermont - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Clermont - Montpellier (1-1)

De Ligue 1 2022/2023 wedstrijd tussen Clermont en Montpellier geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 10 minuten. T. Savanier maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Montpellier vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Clermont kreeg via K. Andric in de 41e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Marc Bollengier de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte K. Andric namens Clermont in de 62e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Clermont kreeg een penalty toegewezen in de 78e minuut, die werd genomen door G. Kyei. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-1 op het scorebord bleef staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Clermont - Montpellier 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Clermont - Montpellier teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Penalty Montpellier Penalty T. Savanier Montpellier 0-1
34' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor N. Cozza Montpellier
41' Penalty gemist Clermont Penalty gemist K. Andric Clermont
42' Gele kaart Clermont Gele kaart voor F. Ogier Clermont
59' Wissel Clermont Wissel Muhammed Cham voor Y. Magnin Clermont
59' Wissel Clermont Wissel J. Dossou voor J. Bela Clermont
62' Doelpunt Clermont Doelpunt K. Andric met assist van E. Rashani Clermont 1-1
66' Wissel Montpellier Wissel A. Souquet voor F. Maouassa Montpellier
66' Wissel Montpellier Wissel J. Chotard voor K. Fayad Montpellier
70' Wissel Clermont Wissel Y. Massolin voor S. Khaoui Clermont
71' Wissel Montpellier Wissel V. Germain voor W. Khazri Montpellier
78' Penalty gemist Clermont Penalty gemist G. Kyei Clermont
80' Wissel Clermont Wissel J. Allevinah voor K. Andric Clermont
80' Wissel Clermont Wissel B. Diallo voor E. Rashani Clermont
81' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor W. Khazri Montpellier
84' Wissel Montpellier Wissel A. Nordin voor E. Wahi Montpellier
Video hoogtepunten en samenvatting Clermont - Montpellier
Opstellingen Clermont - Montpellier
De opstellingen van Clermont en Montpellier zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Clermont gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Montpellier zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.