Nabeschouwing Clermont - Strasbourg (1-1) || Ligue 1 2022/2023

Zondag 26 februari 2023 - 15:00 uur



In de Ligue 1 2022/2023 neemt Clermont het zondag 26 februari 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Strasbourg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gabriel Montpied in Clermont-Ferrand.

Via de Clermont - Strasbourg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Clermont - Strasbourg (1-1)

De Ligue 1 2022/2023 wedstrijd tussen Clermont en Strasbourg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Clermont - Strasbourg
Goals
1
1
LIVE Clermont - Strasbourg 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Clermont - Strasbourg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Clermont - Strasbourg
Opstellingen Clermont - Strasbourg

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Clermont - Strasbourg

Clermont en Strasbourg treffen elkaar in de 25e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Willy Delajod en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Clermont en Strasbourg in de Ligue 1 vond plaats op 11 september 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Strasbourg favoriet. 2 keer wist de ploeg van Clermont te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Clermont. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Clermont 0
Winst Strasbourg 2
Gelijkspel 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Clermont op een 12e positie staat, terwijl we Strasbourg terugvinden op de 15e plaats.

Tags
Clermont - Strasbourg Opstelling Clermont Opstelling Strasbourg Live Clermont - Strasbourg Live Clermont - Strasbourg kijken Clermont - Strasbourg kijken Live Clermont - Strasbourg stream Clermont - Strasbourg Fox Sports Nabeschouwing Clermont - Strasbourg Uitslag Clermont - Strasbourg Statistieken Clermont - Strasbourg Ligue 1 2022/2023 Clermont - Strasbourg wedden Clermont - Strasbourg gokken Clermont - Strasbourg Unibet