Nabeschouwing Clermont - Toulouse (2-0) || Ligue 1 2022/2023

Zondag 4 september 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2022/2023 neemt Clermont het zondag 4 september 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Toulouse. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gabriel Montpied in Clermont-Ferrand.

Via de Clermont - Toulouse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Clermont - Toulouse (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Clermont en Toulouse is onder leiding van scheidsrechter François Letexier geëindigd in een 2-0 overwinning voor Clermont. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door M. Gonalons, waarmee Clermont met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Clermont opnieuw te scoren. In de 96e minuut was het M. Saračević die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Clermont.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Clermont.

LIVE Clermont - Toulouse 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Clermont - Toulouse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Clermont Gele kaart voor G. Kyei Clermont
23' Gele kaart Clermont Gele kaart voor M. Wieteska Clermont
45' Wissel Toulouse Wissel A. Onaiwu voor Rafael Ratão Toulouse
46' Doelpunt Clermont Doelpunt M. Gonalons Clermont 1-0
59' Wissel Toulouse Wissel F. Chaïbi voor B. Dejaegere Toulouse
60' Wissel Toulouse Wissel V. Birmančević voor T. Dallinga Toulouse
63' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor I. Sylla Toulouse
66' Gele kaart Clermont Gele kaart voor J. Gastien Clermont
72' Wissel Clermont Wissel M. Saračević voor J. Allevinah Clermont
72' Wissel Clermont Wissel K. Andrić voor G. Kyei Clermont
74' Wissel Toulouse Wissel O. Zandén voor I. Sylla Toulouse
75' Gele kaart Clermont Gele kaart voor A. Seidu Clermont
77' Wissel Clermont Wissel Y. Magnin voor M. Gonalons Clermont
77' Wissel Clermont Wissel A. Mendy voor Jérémie Bela Clermont
88' Wissel Clermont Wissel E. Rashani voor J. Dossou Clermont
96' Doelpunt Clermont Doelpunt M. Saračević Clermont 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Clermont - Toulouse
Opstellingen Clermont - Toulouse
De opstellingen van Clermont en Toulouse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Clermont gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Toulouse zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Pascal Gastien
Coach Philippe Montanier
Voorbeschouwing Clermont - Toulouse

Clermont en Toulouse treffen elkaar in de 6e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter François Letexier en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Clermont en Toulouse elkaar treffen in de Ligue 1.

Winst Clermont 0
Winst Toulouse 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Clermont op een 12e positie staat, terwijl we Toulouse terugvinden op de 13e plaats.