Voorbeschouwing Monaco - Lens (0-0) || Ligue 1

Zaterdag 20 augustus 2022 - 17:00 uur

In de Ligue 1 neemt Monaco het zaterdag 20 augustus 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Lens. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II. in Monaco.

Via de Monaco - Lens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Monaco - Lens 0-0

Vanaf zaterdag 20 augustus 2022 om 17:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Monaco - Lens volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 6 dagen, 7 uur, 50 minuten en 9 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Lens
Opstellingen Monaco - Lens

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Monaco - Lens

Monaco en Lens treffen elkaar in de 3e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen Monaco en Lens in de Ligue 1 vond plaats op 21 mei 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Monaco als Lens wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 8 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Monaco 4
Winst Lens 4
Gelijkspel 8
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monaco op een 3e positie staat, terwijl we Lens terugvinden op de 5e plaats.

Tags
Monaco - Lens Opstelling Monaco Opstelling Lens Live Monaco - Lens Live Monaco - Lens kijken Monaco - Lens kijken Live Monaco - Lens stream Monaco - Lens Fox Sports Nabeschouwing Monaco - Lens Uitslag Monaco - Lens Statistieken Monaco - Lens Ligue 1 2022/2023 Monaco - Lens wedden Monaco - Lens gokken Monaco - Lens Unibet