Nabeschouwing Monaco - Nice (0-3) || Ligue 1 2022/2023

Zondag 26 februari 2023 - 17:05 uur



In de Ligue 1 2022/2023 neemt Monaco het zondag 26 februari 2023 om 17:05 uur in eigen huis op tegen Nice. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II. in Monaco.

Via de Monaco - Nice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Nice (0-3)

Het Ligue 1 duel tussen Monaco en Nice is onder leiding van scheidsrechter Benoît Bastien geëindigd in een 0-3 overwinning voor Nice. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Monaco - Nice
LIVE Monaco - Nice 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Nice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Nice
Opstellingen Monaco - Nice

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Monaco - Nice

Monaco en Nice treffen elkaar in de 25e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Monaco en Nice in de Ligue 1 vond plaats op 4 september 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Monaco. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide ploegen is Monaco favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Nice slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Monaco 14
Winst Nice 8
Gelijkspel 9
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monaco op een 3e positie staat, terwijl we Nice terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Monaco - Nice Opstelling Monaco Opstelling Nice Live Monaco - Nice Live Monaco - Nice kijken Monaco - Nice kijken Live Monaco - Nice stream Monaco - Nice Fox Sports Nabeschouwing Monaco - Nice Uitslag Monaco - Nice Statistieken Monaco - Nice Ligue 1 2022/2023 Monaco - Nice wedden Monaco - Nice gokken Monaco - Nice Unibet