Voorbeschouwing Monaco - Rennes (0-0) || Ligue 1

Zaterdag 13 augustus 2022 - 17:00 uur

In de Ligue 1 neemt Monaco het zaterdag 13 augustus 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rennes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II. in Monaco.

Via de Monaco - Rennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Monaco - Rennes 0-0

Vanaf zaterdag 13 augustus 2022 om 17:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Monaco - Rennes volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 18 uur, 50 minuten en 56 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Rennes
Opstellingen Monaco - Rennes

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Monaco - Rennes

Monaco en Rennes treffen elkaar in de 2e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Monaco en Rennes in de Ligue 1 vond plaats op 15 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Monaco. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide ploegen is Monaco favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Rennes slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Monaco 14
Winst Rennes 9
Gelijkspel 7
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monaco op een 6e positie staat, terwijl we Rennes terugvinden op de 17e plaats.

Tags
Monaco - Rennes Opstelling Monaco Opstelling Rennes Live Monaco - Rennes Live Monaco - Rennes kijken Monaco - Rennes kijken Live Monaco - Rennes stream Monaco - Rennes Fox Sports Nabeschouwing Monaco - Rennes Uitslag Monaco - Rennes Statistieken Monaco - Rennes Ligue 1 2022/2023 Monaco - Rennes wedden Monaco - Rennes gokken Monaco - Rennes Unibet