Nabeschouwing Montpellier - Troyes (3-2) || Ligue 1 2022/2023

Zondag 7 augustus 2022 - 15:00 uur



In de Ligue 1 2022/2023 neemt Montpellier het zondag 7 augustus 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Troyes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Mosson in Montpellier.

Via de Montpellier - Troyes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montpellier - Troyes (3-2)

Het Ligue 1 duel tussen Montpellier en Troyes is onder leiding van scheidsrechter Pierre Gaillouste geëindigd in een 3-2 overwinning voor Montpellier. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Montpellier kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van T. Sainte-Luce. Een benutte penalty van F. Tardieu in de 12e minuut zorgde er even later voor dat Troyes weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 15e minuut zette T. Savanier zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Montpellier de leiding in de wedstrijd nam.

Na 17 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Balde de 2-2 maakte voor Troyes. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Montpellier dat in de 81e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat T. Savanier de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Pierre Gaillouste en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Montpellier.

Wedstrijdstatistieken Montpellier - Troyes
Goals
3
2
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
16
17
Schoten op doel
4
10
Aanvallen
90
83
Gevaarlijke aanvallen
29
35
Passes
398
338
Overtredingen
13
9
Buitenspel
4
0
Corners
4
6
Wissels
5
2
LIVE Montpellier - Troyes 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montpellier - Troyes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Montpellier Doelpunt T. Sainte-Luce met assist van F. Maouassa Montpellier 1-0
12' Penalty Troyes Penalty F. Tardieu Troyes 1-1
15' Doelpunt Montpellier Doelpunt T. Savanier Montpellier 2-1
17' Doelpunt Troyes Doelpunt M. Balde met assist van A. Bruus Troyes 2-2
30' Wissel Montpellier Wissel B. Makouana voor S. Mavididi Montpellier
52' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor B. Makouana Montpellier
78' Wissel Montpellier Wissel L. Leroy voor F. Maouassa Montpellier
79' Wissel Montpellier Wissel M. Esteve voor M. Sakho Montpellier
79' Wissel Montpellier Wissel N. Cozza voor T. Sainte-Luce Montpellier
81' Doelpunt Montpellier Doelpunt T. Savanier met assist van N. Cozza Montpellier 3-2
84' Wissel Troyes Wissel K. Dong voor Y. Larouci Troyes
84' Wissel Montpellier Wissel A. Souquet voor E. Wahi Montpellier
89' Wissel Troyes Wissel W. Odobert voor E. Palmer-Brown Troyes
Video hoogtepunten en samenvatting Montpellier - Troyes
Opstellingen Montpellier - Troyes
De opstellingen van Montpellier en Troyes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Montpellier gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Troyes zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Olivier Dall’Oglio
Formatie 5-4-1
Coach Bruno Irles
Wissels Troyes
# Speler Pos.
40 Jessy Moulin K
22 Tanguy Banhie-Zoukrou V
37 Eric N'jo V
31 M
27 M
29 Wilson Odobert A
7 Yoann Touzghar A
Voorbeschouwing Montpellier - Troyes

Montpellier en Troyes treffen elkaar in de 1e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pierre Gaillouste en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Ligue 1 seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Montpellier en Troyes in de Ligue 1 vond plaats op 19 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Troyes. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Montpellier favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Troyes slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Montpellier 2
Winst Troyes 1
Gelijkspel 5
Totaal 8

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Montpellier - Troyes Opstelling Montpellier Opstelling Troyes Live Montpellier - Troyes Live Montpellier - Troyes kijken Montpellier - Troyes kijken Live Montpellier - Troyes stream Montpellier - Troyes Fox Sports Nabeschouwing Montpellier - Troyes Uitslag Montpellier - Troyes Statistieken Montpellier - Troyes Ligue 1 2022/2023 Montpellier - Troyes wedden Montpellier - Troyes gokken Montpellier - Troyes Unibet