Nabeschouwing Nice - Strasbourg (1-1) || Ligue 1 2022/2023

Zondag 14 augustus 2022 - 17:05 uur

In de Ligue 1 2022/2023 neemt Nice het zondag 14 augustus 2022 om 17:05 uur in eigen huis op tegen Strasbourg. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Riviera in Nice.

Via de Nice - Strasbourg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nice - Strasbourg (1-1)

De Ligue 1 2022/2023 wedstrijd tussen Nice en Strasbourg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 35 minuten. A. Delort maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Nice vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Strasbourg kwam na 55 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van K. Gameiro, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Nice - Strasbourg 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nice - Strasbourg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor G. Nyamsi Strasbourg
35' Penalty Nice Penalty A. Delort Nice 1-0
46' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor M. Le Marchand Strasbourg
47' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor T. Delaine Strasbourg
55' Doelpunt Strasbourg Doelpunt K. Gameiro met assist van A. Thomasson Strasbourg 1-1
62' Wissel Strasbourg Wissel S. Prcic voor T. Delaine Strasbourg
67' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor A. Thomasson Strasbourg
68' Wissel Nice Wissel B. Brahimi voor C. Stengs Nice
68' Wissel Nice Wissel P. Rosario voor M. Lemina Nice
68' Wissel Nice Wissel A. Ramsey voor A. Gouiri Nice
75' Wissel Strasbourg Wissel L. Perrin voor A. Djiku Strasbourg
76' Wissel Nice Wissel Y. Atal voor R. Ilie Nice
77' Gele kaart Nice Gele kaart voor P. Rosario Nice
81' Wissel Strasbourg Wissel L. Ajorque voor K. Gameiro Strasbourg
82' Wissel Strasbourg Wissel M. Diarra voor J. Aholou Strasbourg
82' Wissel Strasbourg Wissel M. Senaya voor J. Bellegarde Strasbourg
91' Wissel Nice Wissel F. Daniliuc voor J. Lotomba Nice
Video hoogtepunten en samenvatting Nice - Strasbourg
Opstellingen Nice - Strasbourg
De opstellingen van Nice en Strasbourg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nice gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Strasbourg zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.