Voorbeschouwing Nice - Troyes (0-0) || Ligue 1

Zondag 9 oktober 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 neemt Nice het zondag 9 oktober 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Troyes. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Riviera in Nice.

Via de Nice - Troyes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Nice - Troyes 0-0

Vanaf zondag 9 oktober 2022 om 15:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Nice - Troyes volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 10 uur, 25 minuten en 13 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Nice - Troyes
Opstellingen Nice - Troyes

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Nice - Troyes

Nice en Troyes treffen elkaar in de 10e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Johan Hamel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nice en Troyes in de Ligue 1 vond plaats op 24 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nice. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Nice favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Troyes slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Nice 6
Winst Troyes 3
Gelijkspel 3
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nice op een 13e positie staat, terwijl we Troyes terugvinden op de 11e plaats.

Tags
Nice - Troyes Opstelling Nice Opstelling Troyes Live Nice - Troyes Live Nice - Troyes kijken Nice - Troyes kijken Live Nice - Troyes stream Nice - Troyes Fox Sports Nabeschouwing Nice - Troyes Uitslag Nice - Troyes Statistieken Nice - Troyes Ligue 1 2022/2023 Nice - Troyes wedden Nice - Troyes gokken Nice - Troyes Unibet