Nabeschouwing Olympique Lyon - Toulouse (1-1) || Ligue 1 2022/2023

Vrijdag 7 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2022/2023 neemt Olympique Lyon het vrijdag 7 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Toulouse. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc Olympique Lyonnais in Décines-Charpieu.

Via de Olympique Lyon - Toulouse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Lyon - Toulouse (1-1)

De Ligue 1 2022/2023 wedstrijd tussen Olympique Lyon en Toulouse geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Olympique Lyonnais kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Tete. Toulouse kwam na 67 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Ratao, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Olympique Lyon - Toulouse 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Lyon - Toulouse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt Tete met assist van A. Lacazette Olympique Lyonnais 1-0
4' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor T. Dallinga Toulouse
30' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Z. Aboukhlal Toulouse
58' Wissel Toulouse Wissel R. Ratao voor T. Dallinga Toulouse
67' Doelpunt Toulouse Doelpunt R. Ratao met assist van Z. Aboukhlal Toulouse 1-1
68' Wissel Olympique Lyonnais Wissel J. Reine-Adelaide voor M. Dembele Olympique Lyonnais
68' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Caqueret voor C. Tolisso Olympique Lyonnais
77' Wissel Toulouse Wissel D. Genreau voor B. Dejaegere Toulouse
79' Wissel Olympique Lyonnais Wissel R. Cherki voor Tete Olympique Lyonnais
84' Wissel Toulouse Wissel M. Diarra voor B. van den Boomen Toulouse
88' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor K. Toko Ekambi Olympique Lyonnais
91' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor R. Cherki Olympique Lyonnais
Video hoogtepunten en samenvatting Olympique Lyon - Toulouse
Opstellingen Olympique Lyon - Toulouse
De opstellingen van Olympique Lyon en Toulouse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympique Lyon gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Toulouse zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Philippe Montanier
Voorbeschouwing Olympique Lyon - Toulouse

Olympique Lyon en Toulouse treffen elkaar in de 10e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ruddy Buquet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olympique Lyon en Toulouse in de Ligue 1 vond plaats op 26 januari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympique Lyon. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide ploegen is Olympique Lyon favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl Toulouse slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Olympique Lyon 17
Winst Toulouse 6
Gelijkspel 7
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olympique Lyon op een 7e positie staat, terwijl we Toulouse terugvinden op de 12e plaats.