Voorbeschouwing Reims - PSG (0-0) || Ligue 1

Zaterdag 8 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Ligue 1 neemt Reims het zaterdag 8 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PSG. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Auguste-Delaune II in Reims.

Via de Reims - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Reims - PSG 0-0

Vanaf zaterdag 8 oktober 2022 om 21:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Reims - PSG volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 10 uur, 32 minuten en 53 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Reims - PSG
Opstellingen Reims - PSG

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Reims - PSG

Reims en PSG treffen elkaar in de 10e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pierre Gaillouste en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Reims en PSG in de Ligue 1 vond plaats op 23 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSG. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is PSG favoriet. 10 keer wist de ploeg van Reims te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Reims. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Reims 3
Winst PSG 10
Gelijkspel 3
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reims op een 17e positie staat, terwijl we PSG terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Reims - PSG Opstelling Reims Opstelling PSG Live Reims - PSG Live Reims - PSG kijken Reims - PSG kijken Live Reims - PSG stream Reims - PSG Fox Sports Nabeschouwing Reims - PSG Uitslag Reims - PSG Statistieken Reims - PSG Ligue 1 2022/2023 Reims - PSG wedden Reims - PSG gokken Reims - PSG Unibet