Nabeschouwing Strasbourg - Clermont (0-0) || Ligue 1 2022/2023

Zondag 11 september 2022 - 13:00 uur

In de Ligue 1 2022/2023 neemt Strasbourg het zondag 11 september 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Clermont. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Meinau in Strasbourg.

Via de Strasbourg - Clermont live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Strasbourg - Clermont (0-0)

De Ligue 1 2022/2023 wedstrijd tussen Strasbourg en Clermont geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor M. Le Marchand van Strasbourg. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 88e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Strasbourg en Clermont gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Strasbourg, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Kort daarna blies scheidsrechter Marc Bollengier voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Strasbourg - Clermont 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Strasbourg - Clermont teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor L. Ajorque Strasbourg
26' Gele kaart Clermont Gele kaart voor K. Andric Clermont
43' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor M. Le Marchand Strasbourg
43' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor M. Sels Strasbourg
46' Wissel Strasbourg Wissel K. Gameiro voor L. Ajorque Strasbourg
60' Gele kaart Clermont Gele kaart voor M. Caufriez Clermont
67' Wissel Clermont Wissel J. Allevinah voor J. Dossou Clermont
69' Wissel Strasbourg Wissel I. Sissoko voor J. Aholou Strasbourg
69' Wissel Strasbourg Wissel R. Pierre-Gabriel voor C. Dagba Strasbourg
73' Wissel Clermont Wissel S. Khaoui voor Muhammed Cham Clermont
74' Wissel Clermont Wissel G. Kyei voor K. Andric Clermont
78' Wissel Strasbourg Wissel L. Mothiba voor H. Diallo Strasbourg
88' Wissel Clermont Wissel E. Rashani voor J. Bela Clermont
88' Wissel Strasbourg Wissel N. Kandil voor H. Diarra Strasbourg
88' Tweede gele kaart Strasbourg Tweede gele kaart voor M. Le Marchand Strasbourg
Video hoogtepunten en samenvatting Strasbourg - Clermont
Opstellingen Strasbourg - Clermont
De opstellingen van Strasbourg en Clermont zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Strasbourg gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Clermont zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.