Nabeschouwing Toulouse - Nice (1-1) || Ligue 1 2022/2023

Zondag 7 augustus 2022 - 13:00 uur

In de Ligue 1 2022/2023 neemt Toulouse het zondag 7 augustus 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Nice. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium de Toulouse (Toulouse) in Toulouse.

Via de Toulouse - Nice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toulouse - Nice (1-1)

De Ligue 1 2022/2023 wedstrijd tussen Toulouse en Nice geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door T. Dallinga, waarmee Toulouse met 1-0 de leiding nam. Nice kwam na 78 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Ramsey, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Toulouse - Nice 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toulouse - Nice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Toulouse Doelpunt T. Dallinga met assist van B. van den Boomen Toulouse 1-0
63' Gele kaart Nice Gele kaart voor P. Rosario Nice
63' Wissel Nice Wissel M. Lemina voor P. Rosario Nice
64' Wissel Nice Wissel R. Ilie voor A. Beka Beka Nice
65' Gele kaart Nice Gele kaart voor Dante Nice
66' Wissel Toulouse Wissel Z. Aboukhlal voor R. Ratao Toulouse
69' Wissel Toulouse Wissel D. Genreau voor C. Fares Toulouse
70' Wissel Nice Wissel B. Brahimi voor A. Gouiri Nice
77' Wissel Nice Wissel A. Ramsey voor C. Stengs Nice
78' Doelpunt Nice Doelpunt A. Ramsey met assist van B. Brahimi Nice 1-1
79' Wissel Toulouse Wissel K. Keben voor M. Desler Toulouse
79' Wissel Toulouse Wissel R. Healey voor T. Dallinga Toulouse
86' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor K. Keben Toulouse
Video hoogtepunten en samenvatting Toulouse - Nice
Opstellingen Toulouse - Nice
De opstellingen van Toulouse en Nice zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Toulouse gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Nice zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.