Nabeschouwing Toulouse - Strasbourg (2-2) || Ligue 1 2022/2023

Zondag 23 oktober 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2022/2023 neemt Toulouse het zondag 23 oktober 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Strasbourg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium de Toulouse (Toulouse) in Toulouse.

Via de Toulouse - Strasbourg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toulouse - Strasbourg (2-2)

De Ligue 1 2022/2023 wedstrijd tussen Toulouse en Strasbourg geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door A. Rouault, waarmee Toulouse met 1-0 de leiding nam. Toulouse vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Dejaegere op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut wist Strasbourg de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via L. Mothiba.

In de 71e minuut moest Toulouse verder met een man minder, nadat R. Nicolaisen een tweede gele kaart kreeg. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat K. Gameiro van Strasbourg de 2-2 maakte in de 73e minuut.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Toulouse - Strasbourg 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toulouse - Strasbourg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Wissel Strasbourg Wissel L. Perrin voor A. Djiku Strasbourg
31' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor D. Lienard Strasbourg
40' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor R. Nicolaisen Toulouse
44' Doelpunt Toulouse Doelpunt A. Rouault met assist van R. Nicolaisen Toulouse 1-0
55' Doelpunt Toulouse Doelpunt B. Dejaegere met assist van M. Desler Toulouse 2-0
60' Wissel Strasbourg Wissel R. Pierre-Gabriel voor C. Dagba Strasbourg
60' Wissel Strasbourg Wissel J. Aholou voor A. Thomasson Strasbourg
60' Wissel Strasbourg Wissel L. Mothiba voor S. Prcic Strasbourg
65' Doelpunt Strasbourg Doelpunt L. Mothiba met assist van R. Pierre-Gabriel Strasbourg 2-1
71' Tweede gele kaart Toulouse Tweede gele kaart voor R. Nicolaisen Toulouse
72' Wissel Strasbourg Wissel T. Delaine voor D. Lienard Strasbourg
73' Doelpunt Strasbourg Doelpunt K. Gameiro Strasbourg 2-2
74' Wissel Toulouse Wissel A. Onaiwu voor F. Chaibi Toulouse
74' Wissel Toulouse Wissel M. Diarra voor B. Dejaegere Toulouse
81' Wissel Toulouse Wissel V. Birmancevic voor R. Ratao Toulouse
93' Wissel Toulouse Wissel D. Genreau voor B. van den Boomen Toulouse
Video hoogtepunten en samenvatting Toulouse - Strasbourg
Opstellingen Toulouse - Strasbourg
De opstellingen van Toulouse en Strasbourg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Toulouse gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Strasbourg zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Philippe Montanier
Coach Julien Stéphan
Voorbeschouwing Toulouse - Strasbourg

Toulouse en Strasbourg treffen elkaar in de 12e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeremy Stinat en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Toulouse en Strasbourg in de Ligue 1 vond plaats op 5 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Strasbourg. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Strasbourg favoriet. 7 keer wist de ploeg van Toulouse te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Toulouse. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Toulouse 1
Winst Strasbourg 7
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Toulouse op een 10e positie staat, terwijl we Strasbourg terugvinden op de 17e plaats.