Nabeschouwing Troyes - Angers SCO (3-1) || Ligue 1 2022/2023

Zondag 28 augustus 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2022/2023 neemt Troyes het zondag 28 augustus 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Angers SCO. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de l'Aube in Troyes.

Via de Troyes - Angers SCO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Troyes - Angers SCO (3-1)

Het Ligue 1 duel tussen Troyes en Angers SCO is onder leiding van scheidsrechter Stéphanie Frappart geëindigd in een 3-1 overwinning voor Troyes. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door R. Ripart, waarmee Troyes met 1-0 de leiding nam. In de 21e minuut kreeg B. Mendy van Angers SCO voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Angers SCO de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Troyes via een goal van T. Balde in de 61e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 67e minuut was het Angers SCO dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van L. Diony. Na 82 minuten werd de voorsprong voor Troyes vergroot nadat W. Odobert de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Troyes.

LIVE Troyes - Angers SCO 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Troyes - Angers SCO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor B. Mendy Angers SCO
12' Doelpunt Troyes Doelpunt R. Ripart met assist van Rony Lopes Troyes 1-0
21' Tweede gele kaart Angers SCO Tweede gele kaart voor B. Mendy Angers SCO
31' Gele kaart Troyes Gele kaart voor Y. Salmier Troyes
45' Gele kaart Troyes Gele kaart voor A. Rami Troyes
47' VAR: Afgekeurd doelpunt T. Balde Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel T. Balde Troyes
46' Wissel Angers SCO Wissel A. K. Bamba voor S. Doumbia Angers SCO
46' Wissel Angers SCO Wissel I. Chetti voor M. Blazic Angers SCO
59' Wissel Troyes Wissel W. Odobert voor Rony Lopes Troyes
59' Wissel Troyes Wissel M. Balde voor I. Ugbo Troyes
61' Doelpunt Troyes Doelpunt T. Balde met assist van R. Kouame Troyes 2-0
66' Wissel Angers SCO Wissel W. Taibi voor P. Capelle Angers SCO
66' Wissel Angers SCO Wissel A. Salama voor S. Boufal Angers SCO
67' Doelpunt Angers SCO Doelpunt L. Diony met assist van W. Taibi Angers SCO 2-1
69' Wissel Troyes Wissel P. N. Yade voor R. Ripart Troyes
69' Wissel Troyes Wissel T. Dingome voor Y. Larouci Troyes
71' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor W. Taibi Angers SCO
81' Wissel Angers SCO Wissel A. Sima voor S. Thioub Angers SCO
82' Doelpunt Troyes Doelpunt W. Odobert met assist van P. N. Yade Troyes 3-1
84' Wissel Troyes Wissel X. Chavalerin voor F. Tardieu Troyes
Video hoogtepunten en samenvatting Troyes - Angers SCO
Opstellingen Troyes - Angers SCO
De opstellingen van Troyes en Angers SCO zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Troyes gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Angers SCO zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.