Nabeschouwing Troyes - Reims (2-2) || Ligue 1 2022/2023

Zondag 2 oktober 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2022/2023 neemt Troyes het zondag 2 oktober 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Reims. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de l'Aube in Troyes.

Via de Troyes - Reims live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Troyes - Reims (2-2)

De Ligue 1 2022/2023 wedstrijd tussen Troyes en Reims geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door F. Balogun, waarmee Reims met 0-1 de leiding nam. Troyes kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van W. Odobert, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 54e minuut zette J. Ito zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Reims de leiding in de wedstrijd nam.

In de 56e minuut werd J. Ito van Reims met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Reims het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 90 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Porozo de 2-2 maakte namens Troyes.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Troyes - Reims 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Troyes - Reims teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Reims Doelpunt F. Balogun met assist van J. Ito Reims 0-1
19' Gele kaart Troyes Gele kaart voor Y. Salmier Troyes
34' Wissel Troyes Wissel W. Odobert voor L. Agoume Troyes
51' Doelpunt Troyes Doelpunt W. Odobert Troyes 1-1
54' Doelpunt Reims Doelpunt J. Ito met assist van A. Flips Reims 1-2
56' Rode kaart Reims Rode kaart voor J. Ito Reims
57' Gele kaart Troyes Gele kaart voor G. Gallon Troyes
64' Wissel Reims Wissel N. Holm voor A. Flips Reims
64' Wissel Reims Wissel M. Adeline voor F. Balogun Reims
64' Wissel Troyes Wissel I. Ugbo voor Y. Salmier Troyes
64' Wissel Troyes Wissel A. Bruus voor T. Balde Troyes
73' Wissel Reims Wissel I. Diakite voor M. van Bergen Reims
79' Wissel Reims Wissel K. Doumbia voor A. Matusiwa Reims
83' Gele kaart Troyes Gele kaart voor A. Bruus Troyes
90' Doelpunt Troyes Doelpunt J. Porozo Troyes 2-2
94' Gele kaart Reims Gele kaart voor I. Diakite Reims
96' Gele kaart Troyes Gele kaart voor E. Palmer-Brown Troyes
96' Gele kaart Reims Gele kaart voor E. Agbadou Reims
Video hoogtepunten en samenvatting Troyes - Reims
Opstellingen Troyes - Reims
De opstellingen van Troyes en Reims zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Troyes gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Reims zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.