Nabeschouwing Troyes - Rennes (1-1) || Ligue 1 2022/2023

Zondag 4 september 2022 - 17:05 uur

In de Ligue 1 2022/2023 neemt Troyes het zondag 4 september 2022 om 17:05 uur in eigen huis op tegen Rennes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de l'Aube in Troyes.

Via de Troyes - Rennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Troyes - Rennes (1-1)

De Ligue 1 2022/2023 wedstrijd tussen Troyes en Rennes geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door I. Ugbo, waarmee Troyes met 1-0 de leiding nam. In de 26e minuut moest Y. Salmier van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Mathieu Vernice een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Troyes verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte B. Santamaria namens Rennes in de 48e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Troyes - Rennes 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Troyes - Rennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Troyes Doelpunt I. Ugbo met assist van Rony Lopes Troyes 1-0
26' Rode kaart Troyes Rode kaart voor Y. Salmier Troyes
34' Wissel Troyes Wissel A. Rami voor I. Ugbo Troyes
42' Gele kaart Rennes Gele kaart voor B. Santamaria Rennes
46' Wissel Rennes Wissel G. Doue voor L. Majer Rennes
46' Wissel Rennes Wissel K. Sulemana voor F. Tait Rennes
48' Doelpunt Rennes Doelpunt B. Santamaria met assist van M. Terrier Rennes 1-1
61' Wissel Troyes Wissel X. Chavalerin voor Y. Larouci Troyes
61' Wissel Troyes Wissel P. N. Yade voor Rony Lopes Troyes
69' Wissel Rennes Wissel M. Abline voor A. Gouiri Rennes
69' Wissel Rennes Wissel B. Meling voor A. Truffert Rennes
71' Gele kaart Rennes Gele kaart voor B. Meling Rennes
72' Gele kaart Troyes Gele kaart voor X. Chavalerin Troyes
83' Wissel Troyes Wissel R. Ripart voor T. Balde Troyes
83' Wissel Troyes Wissel W. Odobert voor M. Balde Troyes
88' Wissel Rennes Wissel L. Assignon voor B. Bourigeaud Rennes
91' Gele kaart Troyes Gele kaart voor G. Gallon Troyes
Video hoogtepunten en samenvatting Troyes - Rennes
Opstellingen Troyes - Rennes
De opstellingen van Troyes en Rennes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Troyes gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Rennes zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Bruno Génésio
Voorbeschouwing Troyes - Rennes

Troyes en Rennes treffen elkaar in de 6e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mathieu Vernice en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Troyes en Rennes in de Ligue 1 vond plaats op 20 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rennes. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Rennes favoriet. 5 keer wist de ploeg van Troyes te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Troyes. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Troyes 2
Winst Rennes 5
Gelijkspel 5
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Troyes op een 13e positie staat, terwijl we Rennes terugvinden op de 9e plaats.