Nabeschouwing Brest - Clermont (3-0) || Ligue 1 2023/2024

Zondag 3 december 2023 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Brest het zondag 3 december 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Clermont. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Francis-Le Ble in Brest.

Via de Brest - Clermont live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brest - Clermont (3-0)

Het Ligue 1 duel tussen Brest en Clermont is onder leiding van scheidsrechter Marc Bollengier geëindigd in een 3-0 overwinning voor Brest. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 20 minuten. Romain Del Castillo maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Brest vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Brest vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Mathias Pereira Lage op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut volgde een derde treffer van Brest, waarmee Romain Del Castillo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marc Bollengier, waardoor Brest dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Brest - Clermont 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brest - Clermont teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Steve Mounié Brest
19' Gele kaart Clermont Gele kaart voor Cheick Konate Clermont
20' Penalty Brest Penalty Romain Del Castillo Brest 1-0
34' Doelpunt Brest Doelpunt Mathias Pereira Lage met assist van Steve Mounié Brest 2-0
44' Gele kaart Brest Gele kaart voor Bradley Locko Brest
51' Doelpunt Brest Doelpunt Romain Del Castillo met assist van Mahdi Camara Brest 3-0
62' Wissel Clermont Wissel Grejohn Kyei voor Shamar Nicholson Clermont
62' Wissel Clermont Wissel Muhammed Cham-Saračević voor Elbasan Rashani Clermont
67' Wissel Brest Wissel Jérémy Le Douaron voor Romain Del Castillo Brest
67' Wissel Brest Wissel Kamory Doumbia voor Hugo Magnetti Brest
70' Gele kaart Clermont Gele kaart voor Mehdi Zeffane Clermont
72' Wissel Clermont Wissel Habib Keita voor Maxime Gonalons Clermont
72' Wissel Clermont Wissel Andy Pelmard voor Mehdi Zeffane Clermont
78' Wissel Brest Wissel Adrien Lebeau voor Mathias Pereira Lage Brest
78' Wissel Brest Wissel Jonas Martin voor Mahdi Camara Brest
81' Wissel Clermont Wissel Yoël Armougom voor Cheick Konate Clermont
85' Wissel Brest Wissel Martín Satriano voor Steve Mounié Brest
Video hoogtepunten en samenvatting Brest - Clermont
Opstellingen Brest - Clermont
De opstellingen van Brest en Clermont zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brest gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Clermont zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.