Nabeschouwing Brest - Le Havre (1-0) || Ligue 1 2023/2024

Zondag 3 maart 2024 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Brest het zondag 3 maart 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Le Havre. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Francis-Le Ble in Brest.

Via de Brest - Le Havre live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brest - Le Havre (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Brest en Le Havre is onder leiding van scheidsrechter Pierre Gaillouste geëindigd in een 1-0 overwinning voor Brest. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door Pierre Lees-Melou, waarmee Brest met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Brest.

LIVE Brest - Le Havre 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brest - Le Havre teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Brest Doelpunt Pierre Lees-Melou met assist van Mathias Pereira Lage Brest 1-0
46' Wissel Le Havre Wissel Josué Casimir voor Yoann Salmier Le Havre
52' Gele kaart Brest Gele kaart voor Romain Del Castillo Brest
55' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Oualid El Hajjam Le Havre
64' Wissel Brest Wissel Jonas Martin voor Hugo Magnetti Brest
64' Wissel Brest Wissel Kamory Doumbia voor Mahdi Camara Brest
72' Gele kaart Brest Gele kaart voor Jonas Martin Brest
74' Wissel Brest Wissel Jérémy Le Douaron voor Romain Del Castillo Brest
76' Gele kaart Brest Gele kaart voor Martín Satriano Brest
76' Wissel Le Havre Wissel Antoine Joujou voor André Ayew Le Havre
76' Wissel Le Havre Wissel Steve Ngoura voor Emmanuel Sabbi Le Havre
83' Wissel Le Havre Wissel Simon Ebonog voor Oualid El Hajjam Le Havre
83' Gele kaart Brest Gele kaart voor Pierre Lees-Melou Brest
83' Wissel Le Havre Wissel Loïc Nego voor Yassine Kechta Le Havre
88' Wissel Brest Wissel Adrien Lebeau voor Mathias Pereira Lage Brest
Video hoogtepunten en samenvatting Brest - Le Havre
Opstellingen Brest - Le Havre
De opstellingen van Brest en Le Havre zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brest gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Le Havre zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.