Nabeschouwing Brest - Montpellier (2-0) || Ligue 1 2023/2024

Zondag 14 januari 2024 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Brest het zondag 14 januari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Montpellier. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Francis-Le Ble in Brest.

Via de Brest - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brest - Montpellier (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Brest en Montpellier is onder leiding van scheidsrechter Jérémie Pignard geëindigd in een 2-0 overwinning voor Brest. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door Hugo Magnetti, waarmee Brest met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Brest opnieuw te scoren. In de 92e minuut was het Jérémy Le Douaron die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Brest.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Brest.

LIVE Brest - Montpellier 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brest - Montpellier teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel Montpellier Wissel Kelvin Yeboah voor Tanguy Coulibaly Montpellier
21' VAR: Afgekeurd doelpunt Steve Mounié Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Steve Mounié Brest
44' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor Joris Chotard Montpellier
45' Gele kaart Brest Gele kaart voor Hugo Magnetti Brest
46' Wissel Montpellier Wissel Jordan Ferri voor Bećir Omeragić Montpellier
48' Doelpunt Brest Doelpunt Hugo Magnetti met assist van Mahdi Camara Brest 1-0
57' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor Christopher Jullien Montpellier
66' Wissel Brest Wissel Jérémy Le Douaron voor Mathias Pereira Lage Brest
67' Wissel Montpellier Wissel Wahbi Khazri voor Akor Adams Montpellier
67' Wissel Montpellier Wissel Leo Leroy voor Joris Chotard Montpellier
72' Wissel Montpellier Wissel Arnaud Nordin voor Khalil Fayad Montpellier
76' Wissel Brest Wissel Jonas Martin voor Mahdi Camara Brest
76' Wissel Brest Wissel Martín Satriano voor Steve Mounié Brest
95' Wissel Brest Wissel Billal Brahimi voor Hugo Magnetti Brest
92' Doelpunt Brest Doelpunt Jérémy Le Douaron met assist van Jonas Martin Brest 2-0
95' Wissel Brest Wissel Julien Le Cardinal voor Romain Del Castillo Brest
Video hoogtepunten en samenvatting Brest - Montpellier
Opstellingen Brest - Montpellier
De opstellingen van Brest en Montpellier zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brest gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Montpellier zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.