Nabeschouwing Clermont - Montpellier (1-1) || Ligue 1 2023/2024

Zondag 14 april 2024 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Clermont het zondag 14 april 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Montpellier. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gabriel Montpied in Clermont-Ferrand.

Via de Clermont - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Clermont - Montpellier (1-1)

De Ligue 1 2023/2024 wedstrijd tussen Clermont en Montpellier geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Clermont kreeg in de 49e minuut een strafschop toegekend, die door Muhammed Cham werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Een penalty zorgde er later in de 50e minuut voor dat Clermont via Muhammed Cham op 1-0 kwam te staan. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Tanguy Coulibaly namens Montpellier in de 56e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Clermont - Montpellier 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Clermont - Montpellier teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Penalty gemist Clermont Penalty gemist Muhammed Cham Clermont
50' Penalty Clermont Penalty Muhammed Cham Clermont 1-0
56' Doelpunt Montpellier Doelpunt Tanguy Coulibaly met assist van Akor Adams Montpellier 1-1
58' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor Tanguy Coulibaly Montpellier
65' Wissel Montpellier Wissel Wahbi Khazri voor Tanguy Coulibaly Montpellier
67' Wissel Clermont Wissel Grejohn Kyei voor Alan Virginius Clermont
77' Wissel Montpellier Wissel Yann Karamoh voor Akor Adams Montpellier
78' Wissel Clermont Wissel Jérémie Bela voor Elbasan Rashani Clermont
78' Wissel Montpellier Wissel Bilal Boutobba voor Téji Savanier  Montpellier
78' Wissel Clermont Wissel Leo Leroy voor Muhammed Cham Clermont
88' Wissel Clermont Wissel Kiki Kouyaté voor Yohann Magnin Clermont
89' Wissel Montpellier Wissel Shamar Nicholson voor Arnaud Nordin Montpellier
94' Gele kaart Clermont Gele kaart voor Chrislain Matsima Clermont
Video hoogtepunten en samenvatting Clermont - Montpellier
Opstellingen Clermont - Montpellier
De opstellingen van Clermont en Montpellier zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Clermont gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Montpellier zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.