Nabeschouwing Le Havre - Monaco (0-0) || Ligue 1 2023/2024

Zaterdag 11 november 2023 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Le Havre het zaterdag 11 november 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Océane in Le Havre.

Via de Le Havre - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Le Havre - Monaco (0-0)

De Ligue 1 2023/2024 wedstrijd tussen Le Havre en Monaco geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Le Havre kreeg in de 100e minuut een strafschop toegekend, die door Samuel Grandsir werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Monaco, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Kort daarna blies scheidsrechter Thomas Léonard voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Le Havre - Monaco 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Le Havre - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Mohamed Bayo Le Havre
21' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Denis Zakaria Monaco
46' Wissel Monaco Wissel Edan Diop voor Krépin Diatta Monaco
66' Wissel Monaco Wissel Takumi Minamino voor Maghnes Akliouche Monaco
68' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Abdoulaye Touré Le Havre
72' Wissel Le Havre Wissel Samuel Grandsir voor Nabil Alioui Le Havre
72' Wissel Le Havre Wissel Emmanuel Sabbi voor Antoine Joujou Le Havre
73' Wissel Monaco Wissel Folarin Balogun voor Wissam Ben Yedder Monaco
81' Wissel Le Havre Wissel Rassoul Ndiaye voor Abdoulaye Touré Le Havre
90' Wissel Le Havre Wissel Yassine Kechta voor Daler Kuzyaev Le Havre
90' Wissel Le Havre Wissel Andy Logbo voor Mohamed Bayo Le Havre
97' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Edan Diop Monaco
99' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Youssouf Fofana Monaco
100' Penalty gemist Le Havre Penalty gemist Samuel Grandsir Samuel Grandsir Le Havre
90' Emmanuel Sabbi Le Havre
Video hoogtepunten en samenvatting Le Havre - Monaco
Opstellingen Le Havre - Monaco
De opstellingen van Le Havre en Monaco zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Le Havre gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Monaco zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.