Nabeschouwing Le Havre - Nantes (0-1) || Ligue 1 2023/2024

Zondag 14 april 2024 - 13:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Le Havre het zondag 14 april 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Nantes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Océane in Le Havre.

Via de Le Havre - Nantes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Le Havre - Nantes (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Le Havre en Nantes is onder leiding van scheidsrechter Hakim Ben El Hadj geëindigd in een 0-1 overwinning voor Nantes. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 89e minuut dacht Nantes op voorsprong te komen via een doelpunt van Marcus Coco. Helaas voor Nantes werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies scheidsrechter Hakim Ben El Hadj voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

LIVE Le Havre - Nantes 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Le Havre - Nantes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Emmanuel Sabbi Le Havre
46' Wissel Le Havre Wissel Josue Casimir voor Loïc Nego Le Havre
66' Wissel Nantes Wissel Bénie Traoré voor Mostafa Mohamed Nantes
66' Gele kaart Nantes Gele kaart voor Nicolas Pallois Nantes
71' Wissel Le Havre Wissel Steve Ngoura voor Yassine Kechta Le Havre
79' Wissel Nantes Wissel Douglas Augusto voor Samuel Moutoussamy Nantes
79' Wissel Nantes Wissel Abdoul Kader Bamba voor Florent Mollet Nantes
83' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Daler Kuzyaev Le Havre
88' Wissel Le Havre Wissel S. Ebonog voor Daler Kuzyaev Le Havre
88' Wissel Le Havre Wissel Samuel Grandsir voor André Ayew  Le Havre
88' Wissel Le Havre Wissel Mohamed Bayo voor Emmanuel Sabbi Le Havre
89' Doelpunt Nantes Doelpunt Marcus Coco met assist van Matthis Abline Nantes
93' Gele kaart Nantes Gele kaart voor Abdoul Kader Bamba Pedro Chirivella  Nantes 0-1
94' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Abdoul Kader Bamba Le Havre
91' Wissel Nantes Wissel Samuel Grandsir voor Nantes
Video hoogtepunten en samenvatting Le Havre - Nantes
Opstellingen Le Havre - Nantes
De opstellingen van Le Havre en Nantes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Le Havre gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Nantes zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.