Nabeschouwing Le Havre - Olympique Marseille (1-2) || Ligue 1 2023/2024

Zondag 19 mei 2024 - 21:00 uurIn de Ligue 1 2023/2024 neemt Le Havre het zondag 19 mei 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Olympique Marseille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Océane in Le Havre.

Via de Le Havre - Olympique Marseille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Le Havre - Olympique Marseille (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Le Havre en Olympique Marseille is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Stinat geëindigd in een 1-2 overwinning voor Olympique Marseille. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door Pierre-Emerick Aubameyang, waarmee Olympique Marseille met 0-1 de leiding nam. Olympique Marseille vergrootte in de 77e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Amir Murillo  op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Vlak voor tijd werd de stand 1-2 doordat Mohamed Bayo van Le Havre een penalty wist te benutten in de 97e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jeremy Stinat, waardoor Olympique Marseille dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Le Havre - Olympique Marseille
Goals
1
2
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
13
23
Schoten op doel
6
8
Aanvallen
73
122
Gevaarlijke aanvallen
26
52
Passes
429
538
Overtredingen
11
10
Buitenspel
1
2
Corners
5
3
Wissels
5
6
LIVE Le Havre - Olympique Marseille 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Le Havre - Olympique Marseille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
64' Doelpunt Olympique Marseille Doelpunt Pierre-Emerick Aubameyang met assist van Jonathan Clauss Olympique Marseille 0-1
67' Wissel Le Havre Wissel Samuel Grandsir voor Antoine Joujou Le Havre
67' Wissel Le Havre Wissel Emmanuel Sabbi voor Josue Casimir Le Havre
70' Wissel Olympique Marseille Wissel Geoffrey Kondogbia voor Pape Gueye Olympique Marseille
70' Wissel Olympique Marseille Wissel Quentin Merlin voor Ulisses Garcia Olympique Marseille
71' Wissel Olympique Marseille Wissel Iliman Ndiaye voor Faris Moumbagna Olympique Marseille
73' Wissel Le Havre Wissel Mohamed Bayo voor Abdoulaye Touré Le Havre
73' Wissel Le Havre Wissel Oualid El Hajjam voor Yoann Salmier Le Havre
77' Doelpunt Olympique Marseille Doelpunt Amir Murillo  met assist van Jonathan Clauss Olympique Marseille 0-2
78' Wissel Olympique Marseille Wissel S. Sidi Ali voor Jonathan Clauss Olympique Marseille
82' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Emmanuel Sabbi Le Havre
85' Wissel Le Havre Wissel Aloïs Confais voor Daler Kuzyaev Le Havre
89' Wissel Olympique Marseille Wissel Jean Onana  voor Luis Henrique Olympique Marseille
97' Penalty Le Havre Penalty Mohamed Bayo Le Havre 1-2
91' VAR: Afgekeurd doelpunt Emmanuel Sabbi Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Emmanuel Sabbi Le Havre
Video hoogtepunten en samenvatting Le Havre - Olympique Marseille
Opstellingen Le Havre - Olympique Marseille
De opstellingen van Le Havre en Olympique Marseille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Le Havre gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Olympique Marseille zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Luka Elsner
Voorbeschouwing Le Havre - Olympique Marseille

Le Havre en Olympique Marseille treffen elkaar in de 34e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeremy Stinat en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Le Havre en Olympique Marseille in de Ligue 1 vond plaats op 8 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympique Marseille. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Olympique Marseille favoriet. 3 keer wist de ploeg van Le Havre te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Le Havre. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Le Havre 0
Winst Olympique Marseille 3
Gelijkspel 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Le Havre op een 15e positie staat, terwijl we Olympique Marseille terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Le Havre - Olympique Marseille Opstelling Le Havre Opstelling Olympique Marseille Live Le Havre - Olympique Marseille Live Le Havre - Olympique Marseille kijken Le Havre - Olympique Marseille kijken Live Le Havre - Olympique Marseille stream Le Havre - Olympique Marseille Fox Sports Nabeschouwing Le Havre - Olympique Marseille Uitslag Le Havre - Olympique Marseille Statistieken Le Havre - Olympique Marseille Ligue 1 2023/2024 Le Havre - Olympique Marseille wedden Le Havre - Olympique Marseille gokken Le Havre - Olympique Marseille Unibet