Nabeschouwing Le Havre - Reims (1-2) || Ligue 1 2023/2024

Zondag 25 februari 2024 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Le Havre het zondag 25 februari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Reims. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Océane in Le Havre.

Via de Le Havre - Reims live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Le Havre - Reims (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Le Havre en Reims is onder leiding van scheidsrechter Florent Batta geëindigd in een 1-2 overwinning voor Reims. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door Mohamed Daramy, waarmee Reims met 0-1 de leiding nam. In de 66e minuut kreeg Thomas Foket van Reims voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Reims de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Door een benutte penalty kwam Le Havre vervolgens op 1-1. Het was Abdoulaye Touré die vanaf 11 meter wist te scoren in de 74e minuut.

Mohamed Daramy zette Reims even later op 1-2 nadat hij een door scheidsrechter Florent Batta toegekende penalty wist te benutten. Reims kreeg een penalty toegewezen in de 94e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond Junya Ito die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 1-2 tussenstand op het scorebord bleef staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Florent Batta, waardoor Reims dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Le Havre - Reims 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Le Havre - Reims teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Reims Gele kaart voor Thomas Foket Reims
63' Wissel Reims Wissel Mohamed Daramy voor Keito Nakamura Reims
63' Wissel Reims Wissel Amir Richardson voor Teddy Teuma Reims
64' Doelpunt Reims Doelpunt Mohamed Daramy met assist van Reda Khadra Reims 0-1
66' Tweede gele kaart Reims Tweede gele kaart voor Thomas Foket Reims
70' Wissel Reims Wissel Therence Koudou voor Reda Khadra Reims
72' Christopher Operi Le Havre
73' Gele kaart Reims Gele kaart voor Thibault De Smet Reims
74' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Loïc Nego Le Havre
74' Penalty Le Havre Penalty Abdoulaye Touré Le Havre 1-1
75' Wissel Le Havre Wissel Josué Casimir voor Loïc Nego Le Havre
80' Wissel Reims Wissel Valentin Atangana Edoa voor Oumar Diakité Reims
85' Wissel Le Havre Wissel Steve Ngoura voor Mohamed Bayo Le Havre
94' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Arouna Sangante Le Havre
95' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Mathieu Gorgelin Le Havre
96' Penalty Reims Penalty Mohamed Daramy Reims 1-2
94' Penalty gemist Reims Penalty gemist Junya Ito Reims
90' Thibault De Smet Reims
95' Junya Ito Reims
Video hoogtepunten en samenvatting Le Havre - Reims
Opstellingen Le Havre - Reims
De opstellingen van Le Havre en Reims zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Le Havre gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Reims zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.