Nabeschouwing Le Havre - Strasbourg (3-1) || Ligue 1 2023/2024

Zaterdag 4 mei 2024 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Le Havre het zaterdag 4 mei 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Strasbourg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Océane in Le Havre.

Via de Le Havre - Strasbourg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Le Havre - Strasbourg (3-1)

Het Ligue 1 duel tussen Le Havre en Strasbourg is onder leiding van scheidsrechter Jérôme Brisard geëindigd in een 3-1 overwinning voor Le Havre. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Yassine Kechta, waarmee Le Havre met 1-0 de leiding nam. Le Havre vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Yassine Kechta op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 86e minuut wist Strasbourg de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Frédéric Guilbert.

Na 96 minuten werd de voorsprong voor Le Havre vergroot nadat André Ayew  de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Le Havre.

LIVE Le Havre - Strasbourg 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Le Havre - Strasbourg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Le Havre Doelpunt Yassine Kechta met assist van Josue Casimir Le Havre 1-0
41' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Yoann Salmier Le Havre
54' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Yassine Kechta Le Havre
62' Wissel Strasbourg Wissel Kévin Gameiro voor Marvin Senaya Strasbourg
62' Wissel Strasbourg Wissel Dion Moise Sahi voor J. Sebas Strasbourg
65' Doelpunt Le Havre Doelpunt Yassine Kechta met assist van Josue Casimir Le Havre 2-0
75' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor Ibrahima Sissoko Strasbourg
78' Wissel Strasbourg Wissel Junior Mwanga voor Andrey Santos Strasbourg
80' Wissel Le Havre Wissel Oualid El Hajjam voor Yassine Kechta Le Havre
80' Wissel Le Havre Wissel Daler Kuzyaev voor Oussama Targhalline Le Havre
86' Doelpunt Strasbourg Doelpunt Frédéric Guilbert met assist van Dilane Bakwa Strasbourg 2-1
88' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Arthur Desmas Le Havre
89' Wissel Strasbourg Wissel A. Ali Abdallah voor Thomas Delaine Strasbourg
96' Doelpunt Le Havre Doelpunt André Ayew  met assist van Samuel Grandsir Le Havre 3-1
93' Wissel Le Havre Wissel Aloïs Confais voor Josue Casimir Le Havre
93' Wissel Le Havre Wissel Samuel Grandsir voor Emmanuel Sabbi Le Havre
Video hoogtepunten en samenvatting Le Havre - Strasbourg
Opstellingen Le Havre - Strasbourg
De opstellingen van Le Havre en Strasbourg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Le Havre gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Strasbourg zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.