Nabeschouwing Montpellier - Clermont (1-1) || Ligue 1 2023/2024

Woensdag 29 november 2023 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Montpellier het woensdag 29 november 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Clermont. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Mosson in Montpellier.

Via de Montpellier - Clermont live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montpellier - Clermont (1-1)

De Ligue 1 2023/2024 wedstrijd tussen Montpellier en Clermont geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Maxime Gonalons, waarmee Clermont met 0-1 de leiding nam. In de 28e minuut kreeg Michel Der Zakarian van Montpellier voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Montpellier de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Vlak voor tijd werd de stand 1-1 doordat Teji Savanier van Montpellier een penalty wist te benutten in de 87e minuut.

In de 97e minuut moest Clermont verder met een man minder, nadat Maximiliano Caufriez een tweede gele kaart kreeg. In de 98e minuut werd Neto Borges van Clermont met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Clermont met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Na 98 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat Maxime Estève zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Montpellier - Clermont 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montpellier - Clermont teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Clermont Doelpunt Maxime Gonalons met assist van Muhammed Cham-Saračević Clermont 0-1
8' Gele kaart Clermont Gele kaart voor Cheick Konate Clermont
18' Wissel Montpellier Wissel Khalil Fayad voor Maxime Estève Montpellier
28' Tweede gele kaart Montpellier Tweede gele kaart voor Michel Der Zakarian Montpellier
28' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor Michel Der Zakarian Montpellier
38' Gele kaart Clermont Gele kaart voor Maximiliano Caufriez Clermont
40' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor Khalil Fayad Montpellier
48' Wissel Montpellier Wissel Sacha Delaye voor Jordan Ferri Montpellier
50' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor Theo Sainte Luce Montpellier
64' Wissel Clermont Wissel Yohann Magnin voor Maxime Gonalons Clermont
68' Wissel Clermont Wissel Mehdi Zeffane voor Cheick Konate Clermont
69' Wissel Clermont Wissel Elbasan Rashani voor Jim Allevinah Clermont
70' Wissel Montpellier Wissel Arnaud Nordin voor Theo Sainte Luce Montpellier
70' Wissel Montpellier Wissel Enzo Tchato Mbiayi voor Wahbi Khazri Montpellier
74' Gele kaart Clermont Gele kaart voor Andy Pelmard Clermont
76' Gele kaart Clermont Gele kaart voor Habib Keita Clermont
87' Wissel Clermont Wissel Yoël Armougom voor Neto Borges Clermont
87' Wissel Clermont Wissel Abdellah Ba Allal voor Habib Keita Clermont
87' Penalty Montpellier Penalty Teji Savanier Montpellier 1-1
94' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor Bećir Omeragić Montpellier
97' Tweede gele kaart Clermont Tweede gele kaart voor Maximiliano Caufriez Clermont
98' Rode kaart Clermont Rode kaart voor Neto Borges Clermont
98' Tweede gele kaart Montpellier Tweede gele kaart voor Maxime Estève Montpellier
98' Gele kaart Clermont Gele kaart voor Maximiliano Caufriez Clermont
98' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor Leo Leroy Montpellier
98' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor Maxime Estève Montpellier
98' Gele kaart Clermont Gele kaart voor Maxime Gonalons Clermont
Video hoogtepunten en samenvatting Montpellier - Clermont
Opstellingen Montpellier - Clermont
De opstellingen van Montpellier en Clermont zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Montpellier gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Clermont zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.