Nabeschouwing Montpellier - Lorient (2-0) || Ligue 1 2023/2024

Zondag 7 april 2024 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Montpellier het zondag 7 april 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lorient. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Mosson in Montpellier.

Via de Montpellier - Lorient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montpellier - Lorient (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Montpellier en Lorient is onder leiding van scheidsrechter Romain Lissorgue geëindigd in een 2-0 overwinning voor Montpellier. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 55 minuten. Téji Savanier  maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Montpellier vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Laat in de wedstrijd wist Montpellier opnieuw te scoren. In de 90e minuut was het Yann Karamoh die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Montpellier.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Montpellier.

LIVE Montpellier - Lorient 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montpellier - Lorient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Ayman Kari Lorient
14' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor Jordan Ferri Montpellier
15' Gele kaart Lorient Gele kaart voor Julien Ponceau Lorient
42' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor Téji Savanier  Montpellier
44' Gele kaart Lorient Gele kaart voor Darlin Yongwa Lorient
46' Gele kaart Lorient Gele kaart voor Formose Mendy Lorient
46' Wissel Montpellier Wissel Tanguy Coulibaly voor Mousa Tamari Montpellier
52' Gele kaart Lorient Gele kaart voor Nathaniel Adjei Lorient
54' Arnaud Nordin Montpellier
55' Penalty Montpellier Penalty Téji Savanier  Montpellier 1-0
59' Gele kaart Lorient Gele kaart voor Mohamed Bamba Lorient
61' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor Wahbi Khazri Montpellier
69' Wissel Lorient Wissel Julien Ponceau voor Ayman Kari Lorient
71' Wissel Montpellier Wissel Yann Karamoh voor Wahbi Khazri Montpellier
76' Wissel Lorient Wissel Tiemoué Bakayoko voor Imrân Louza Lorient
76' Wissel Montpellier Wissel Christopher Jullien voor Jordan Ferri Montpellier
76' Wissel Lorient Wissel Benjamin Mendy  voor Darlin Yongwa Lorient
81' Wissel Lorient Wissel Bamba Dieng voor Mohamed Bamba Lorient
81' Wissel Lorient Wissel Eli Kroupi voor Badredine Bouanani Lorient
90' Doelpunt Montpellier Doelpunt Yann Karamoh met assist van Arnaud Nordin Montpellier 2-0
95' Gele kaart Lorient Gele kaart voor Panos Katseris Lorient
Video hoogtepunten en samenvatting Montpellier - Lorient
Opstellingen Montpellier - Lorient
De opstellingen van Montpellier en Lorient zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Montpellier gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lorient zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.