Nabeschouwing Montpellier - Nice (0-0) || Ligue 1 2023/2024

Vrijdag 10 november 2023 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Montpellier het vrijdag 10 november 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Nice. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Mosson in Montpellier.

Via de Montpellier - Nice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montpellier - Nice (0-0)

De Ligue 1 2023/2024 wedstrijd tussen Montpellier en Nice geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Montpellier en Nice gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Nice kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Hakim Ben El Hadj niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Montpellier - Nice 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montpellier - Nice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Nice Gele kaart voor Pablo Rosario Nice
46' Gele kaart Nice Gele kaart voor Hicham Boudaoui Nice
60' Wissel Nice Wissel Gaëtan Laborde voor Badredine Bouanani Nice
67' Wissel Nice Wissel Sofiane Diop voor Jérémie Boga Nice
67' Wissel Nice Wissel Evann Guessand voor Terem Moffi Nice
71' Gele kaart Nice Gele kaart voor Jean-Clair Todibo Nice
78' Wissel Montpellier Wissel Christopher Jullien voor Theo Sainte Luce Montpellier
82' Gele kaart Nice Gele kaart voor Melvin Bard Nice
84' Wissel Montpellier Wissel Wahbi Khazri voor Khalil Fayad Montpellier
86' Wissel Nice Wissel Romain Perraud voor Melvin Bard Nice
93' Wissel Montpellier Wissel Kelvin Yeboah voor Teji Savanier Montpellier
Video hoogtepunten en samenvatting Montpellier - Nice
Opstellingen Montpellier - Nice
De opstellingen van Montpellier en Nice zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Montpellier gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Nice zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Montpellier - Nice

Montpellier en Nice treffen elkaar in de 12e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hakim Ben El Hadj en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Montpellier en Nice in de Ligue 1 vond plaats op 27 mei 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nice. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Montpellier favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Nice slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Montpellier 13
Winst Nice 9
Gelijkspel 6
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Montpellier op een 13e positie staat, terwijl we Nice terugvinden op de 1e plaats.