Nabeschouwing Reims - Strasbourg (2-1) || Ligue 1 2023/2024

Vrijdag 1 december 2023 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Reims het vrijdag 1 december 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Strasbourg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Auguste-Delaune II in Reims.

Via de Reims - Strasbourg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reims - Strasbourg (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Reims en Strasbourg is onder leiding van scheidsrechter Hakim Ben El Hadj geëindigd in een 2-1 overwinning voor Reims. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Amir Richardson, waarmee Reims met 1-0 de leiding nam. Reims vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Mohamed Daramy op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Vlak voor tijd werd de stand 2-1 doordat Kévin Gameiro van Strasbourg een penalty wist te benutten in de 88e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Hakim Ben El Hadj, waardoor Reims dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Reims - Strasbourg 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reims - Strasbourg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Reims Doelpunt Amir Richardson met assist van Mohamed Daramy Reims 1-0
13' Wissel Strasbourg Wissel Abakar Sylla voor Gerzino Nyamsi Strasbourg
42' Doelpunt Reims Doelpunt Mohamed Daramy Reims 2-0
61' Wissel Strasbourg Wissel Ângelo voor Junior Mwanga Strasbourg
75' Wissel Strasbourg Wissel Ibrahima Sissoko voor Ismael Doukoure Strasbourg
75' Wissel Strasbourg Wissel Lebo Mothiba voor Dilane Bakwa Strasbourg
78' Wissel Reims Wissel Oumar Diakité voor Mohamed Daramy Reims
78' Wissel Reims Wissel Keito Nakamura voor Teddy Teuma Reims
84' Wissel Reims Wissel Reda Khadra voor Junya Ito Reims
86' Gele kaart Reims Gele kaart voor Thibault De Smet Reims
88' Penalty Strasbourg Penalty Kévin Gameiro Strasbourg 2-1
93' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor Abakar Sylla Strasbourg
92' Wissel Reims Wissel Amadou Koné voor Amir Richardson Reims
Video hoogtepunten en samenvatting Reims - Strasbourg
Opstellingen Reims - Strasbourg
De opstellingen van Reims en Strasbourg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reims gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Strasbourg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.