LIVE Strasbourg - Brest (0-0) || Ligue 1 2023/2024

Zaterdag 24 februari 2024 - 21:00 uurIn de Ligue 1 2023/2024 neemt Strasbourg het zaterdag 24 februari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Brest. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Meinau in Strasbourg.

Via de Strasbourg - Brest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Strasbourg - Brest 0-0

Vanaf zaterdag 24 februari 2024 om 21:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Strasbourg - Brest volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 3 uur, 6 minuten en 2 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Strasbourg - Brest
Opstellingen Strasbourg - Brest

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Strasbourg - Brest

Strasbourg en Brest treffen elkaar in de 23e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérôme Brisard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Strasbourg en Brest in de Ligue 1 vond plaats op 7 december 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Strasbourg favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Brest slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Strasbourg 3
Winst Brest 2
Gelijkspel 4
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Strasbourg op een 10e positie staat, terwijl we Brest terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Strasbourg - Brest Opstelling Strasbourg Opstelling Brest Live Strasbourg - Brest Live Strasbourg - Brest kijken Strasbourg - Brest kijken Live Strasbourg - Brest stream Strasbourg - Brest Fox Sports Nabeschouwing Strasbourg - Brest Uitslag Strasbourg - Brest Statistieken Strasbourg - Brest Ligue 1 2023/2024 Strasbourg - Brest wedden Strasbourg - Brest gokken Strasbourg - Brest Unibet