Nabeschouwing Strasbourg - Olympique Lyon (2-1) || Ligue 1 2023/2024

Zondag 13 augustus 2023 - 20:45 uurIn de Ligue 1 2023/2024 neemt Strasbourg het zondag 13 augustus 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Olympique Lyon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Meinau in Strasbourg.

Via de Strasbourg - Olympique Lyon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Strasbourg - Olympique Lyon (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Strasbourg en Olympique Lyon is onder leiding van scheidsrechter Jérôme Brisard geëindigd in een 2-1 overwinning voor Strasbourg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Strasbourg - Olympique Lyon
Goals
2
1
Balbezit
36%
64%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
8
23
Schoten op doel
2
7
Aanvallen
82
130
Gevaarlijke aanvallen
38
68
Passes
312
576
Overtredingen
8
11
Buitenspel
3
2
Corners
1
6
Wissels
6
3
LIVE Strasbourg - Olympique Lyon 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Strasbourg - Olympique Lyon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Strasbourg - Olympique Lyon
Opstellingen Strasbourg - Olympique Lyon

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Strasbourg - Olympique Lyon

Strasbourg en Olympique Lyon treffen elkaar in de 1e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérôme Brisard en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Ligue 1 seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Strasbourg en Olympique Lyon in de Ligue 1 vond plaats op 28 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympique Lyon. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Olympique Lyon favoriet. 11 keer wist de ploeg van Strasbourg te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Strasbourg. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Strasbourg 2
Winst Olympique Lyon 11
Gelijkspel 3
Totaal 16

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Strasbourg - Olympique Lyon Opstelling Strasbourg Opstelling Olympique Lyon Live Strasbourg - Olympique Lyon Live Strasbourg - Olympique Lyon kijken Strasbourg - Olympique Lyon kijken Live Strasbourg - Olympique Lyon stream Strasbourg - Olympique Lyon Fox Sports Nabeschouwing Strasbourg - Olympique Lyon Uitslag Strasbourg - Olympique Lyon Statistieken Strasbourg - Olympique Lyon Ligue 1 2023/2024 Strasbourg - Olympique Lyon wedden Strasbourg - Olympique Lyon gokken Strasbourg - Olympique Lyon Unibet