Nabeschouwing Heidenheim - Werder Bremen (2-2) || Play-offs 1/2 2019/2020

Maandag 6 juli 2020 - 20:30 uur

In de Play-offs 1/2 2019/2020 neemt Heidenheim het maandag 6 juli 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Werder Bremen. De wedstrijd wordt gespeeld in Voith-Arena in Heidenheim an der Brenz.

Via de Heidenheim - Werder Bremen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heidenheim - Werder Bremen (2-2)

De Play-offs 1/2 2019/2020 wedstrijd tussen Heidenheim en Werder Bremen geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van N. Theuerkauf zette Werder Bremen op een 0-1 voorsprong in de 3e minuut van de wedstrijd. Heidenheim kwam in de 85e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Kleindienst, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette L. Augustinsson zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Werder Bremen de leiding in de wedstrijd nam.

T. Kleindienst zette Heidenheim even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Felix Brych toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Heidenheim - Werder Bremen 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heidenheim - Werder Bremen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Eigen doelpunt Werder Bremen Eigen doelpunt N. Theuerkauf Werder Bremen 0-1
46' Wissel Heidenheim Wissel D. Otto voor M. Schnatterer Heidenheim
46' Wissel Heidenheim Wissel S. Schimmer voor D. Thomalla Heidenheim
60' Gele kaart Heidenheim Gele kaart voor N. Dorsch Heidenheim
67' Wissel Heidenheim Wissel T. Mohr voor R. Leipertz Heidenheim
68' Wissel Heidenheim Wissel K. Sessa voor N. Dorsch Heidenheim
68' Wissel Werder Bremen Wissel F. Bartels voor Y. Osako Werder Bremen
69' Wissel Werder Bremen Wissel S. Langkamp voor M. Veljkovic Werder Bremen
78' Wissel Heidenheim Wissel M. Multhaup voor M. Busch Heidenheim
80' Wissel Werder Bremen Wissel N. Fullkrug voor M. Rashica Werder Bremen
81' Gele kaart Heidenheim Gele kaart voor M. Multhaup Heidenheim
85' Doelpunt Heidenheim Doelpunt T. Kleindienst Heidenheim 1-1
88' Wissel Werder Bremen Wissel C. Gross voor J. Sargent Werder Bremen
92' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor L. Augustinsson Werder Bremen
92' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor D. Klaassen Werder Bremen
94' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt L. Augustinsson met assist van F. Bartels Werder Bremen 1-2
97' Penalty Heidenheim Penalty T. Kleindienst Heidenheim 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Heidenheim - Werder Bremen
Opstellingen Heidenheim - Werder Bremen
De opstellingen van Heidenheim en Werder Bremen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heidenheim gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Werder Bremen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.