Nabeschouwing Köln - Holstein Kiel (0-1) || Play-offs 1/2 2020/2021

Woensdag 26 mei 2021 - 18:30 uur

In de Play-offs 1/2 2020/2021 neemt Köln het woensdag 26 mei 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Holstein Kiel. De wedstrijd wordt gespeeld in RheinEnergieStadion in Cologne.

Via de Köln - Holstein Kiel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Köln - Holstein Kiel (0-1)

Het Play-offs 1/2 duel tussen Köln en Holstein Kiel is onder leiding van scheidsrechter Felix Zwayer geëindigd in een 0-1 overwinning voor Holstein Kiel. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door S. Lorenz, waarmee Holstein Kiel met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Köln dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Holstein Kiel uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Köln - Holstein Kiel 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Köln - Holstein Kiel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor N. Katterbach FC Köln
41' Gele kaart Holstein Kiel Gele kaart voor F. Bartels Holstein Kiel
45' Gele kaart Holstein Kiel Gele kaart voor A. Ignjovski Holstein Kiel
46' Wissel FC Köln Wissel D. Drexler voor N. Katterbach FC Köln
46' Gele kaart Holstein Kiel Gele kaart voor J. van den Bergh Holstein Kiel
51' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor E. Skhiri FC Köln
53' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor M. Wolf FC Köln
59' Wissel Holstein Kiel Wissel S. Lorenz voor A. Ignjovski Holstein Kiel
59' Doelpunt Holstein Kiel Doelpunt S. Lorenz met assist van Lee Jae-Sung Holstein Kiel 0-1
66' Wissel FC Köln Wissel S. Andersson voor S. Ozcan FC Köln
66' Wissel FC Köln Wissel J. Thielmann voor M. Wolf FC Köln
67' Wissel Holstein Kiel Wissel F. Reese voor F. Porath Holstein Kiel
78' Wissel Holstein Kiel Wissel B. Girth voor J. Serra Holstein Kiel
78' Wissel Holstein Kiel Wissel J. Mees voor F. Bartels Holstein Kiel
90' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor R. Czichos FC Köln
Video hoogtepunten en samenvatting Köln - Holstein Kiel
Opstellingen Köln - Holstein Kiel
De opstellingen van Köln en Holstein Kiel zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Köln gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Holstein Kiel zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.