Nabeschouwing Ingolstadt - Nürnberg (3-1) || Play-offs 2/3 2019/2020

Zaterdag 11 juli 2020 - 18:15 uur

In de Play-offs 2/3 2019/2020 neemt Ingolstadt het zaterdag 11 juli 2020 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Nürnberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Audi-Sportpark in Ingolstadt.

Via de Ingolstadt - Nürnberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ingolstadt - Nürnberg (3-1)

Het Play-offs 2/3 duel tussen Ingolstadt en Nürnberg is onder leiding van scheidsrechter Christian Dingert geëindigd in een 3-1 overwinning voor Ingolstadt. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door S. Kutschke, waarmee Ingolstadt met 1-0 de leiding nam. Ingolstadt vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Schrock op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut volgde een derde treffer van Ingolstadt, waarmee R. Krausse zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 96 minuten deed F. Schleusener iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Nürnberg werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Nürnberg echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Ingolstadt.

LIVE Ingolstadt - Nürnberg 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ingolstadt - Nürnberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Nürnberg Gele kaart voor T. Handwerker Nürnberg
53' Doelpunt Ingolstadt Doelpunt S. Kutschke Ingolstadt 1-0
56' Gele kaart Ingolstadt Gele kaart voor F. Bilbija Ingolstadt
57' Gele kaart Ingolstadt Gele kaart voor R. Krausse Ingolstadt
62' Doelpunt Ingolstadt Doelpunt T. Schrock met assist van M. Gaus Ingolstadt 2-0
64' Gele kaart Nürnberg Gele kaart voor H. Behrens Nürnberg
66' Doelpunt Ingolstadt Doelpunt R. Krausse met assist van M. Gaus Ingolstadt 3-0
70' Wissel Nürnberg Wissel F. Schleusener voor A. Zrelak Nürnberg
70' Wissel Nürnberg Wissel O. Sorg voor E. Valentini Nürnberg
75' Wissel Ingolstadt Wissel F. Kaya voor S. Kutschke Ingolstadt
75' Wissel Ingolstadt Wissel J. Kotzke voor M. Thalhammer Ingolstadt
79' Wissel Ingolstadt Wissel T. Keller voor R. Krausse Ingolstadt
79' Wissel Nürnberg Wissel N. Dovedan voor H. Behrens Nürnberg
79' Wissel Nürnberg Wissel M. Frey voor M. Ishak Nürnberg
88' Wissel Nürnberg Wissel G. Margreitter voor T. Handwerker Nürnberg
91' Gele kaart Nürnberg Gele kaart voor R. Hack Nürnberg
93' Wissel Ingolstadt Wissel P. Kurzweg voor C. Ginola Elva Ingolstadt
93' Wissel Ingolstadt Wissel D. Eckert voor F. Kaya Ingolstadt
96' Doelpunt Nürnberg Doelpunt F. Schleusener met assist van P. Erras Nürnberg 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Ingolstadt - Nürnberg
Opstellingen Ingolstadt - Nürnberg
De opstellingen van Ingolstadt en Nürnberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ingolstadt gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Nürnberg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Ingolstadt - Nürnberg

Ingolstadt en Nürnberg treffen elkaar in de e speelronde van de Play-offs 2/3 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christian Dingert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ingolstadt en Nürnberg in de Play-offs 2/3 vond plaats op 7 juli 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nürnberg. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Nürnberg favoriet. 1 keer wist de ploeg van Ingolstadt te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ingolstadt. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.