Nabeschouwing Ayr United - Peterhead (2-1) || Playoffs 2/3 2015/2016

Zaterdag 7 mei 2016 - 16:00 uur



In de Playoffs 2/3 2015/2016 neemt Ayr United het zaterdag 7 mei 2016 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterhead.

Via de Ayr United - Peterhead live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ayr United - Peterhead (2-1)

Het Playoffs 2/3 duel tussen Ayr United en Peterhead is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ayr United. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Ayr United - Peterhead
Goals
2
1
LIVE Ayr United - Peterhead 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ayr United - Peterhead teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Ayr United - Peterhead
Opstellingen Ayr United - Peterhead
De opstellingen van Ayr United en Peterhead zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Ayr United - Peterhead

Ayr United en Peterhead treffen elkaar in de e speelronde van de Playoffs 2/3 van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Ayr United en Peterhead in de Playoffs 2/3 vond plaats op 3 mei 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ayr United. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Ayr United favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Peterhead slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ayr United 1
Winst Peterhead 0
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Ayr United - Peterhead Opstelling Ayr United Opstelling Peterhead Live Ayr United - Peterhead Live Ayr United - Peterhead kijken Ayr United - Peterhead kijken Live Ayr United - Peterhead stream Ayr United - Peterhead Fox Sports Nabeschouwing Ayr United - Peterhead Uitslag Ayr United - Peterhead Statistieken Ayr United - Peterhead Playoffs 2/3 2015/2016 Ayr United - Peterhead wedden Ayr United - Peterhead gokken Ayr United - Peterhead Unibet