Nabeschouwing Montrose - Queen of the South (2-1) || Playoffs 2/3 2018/2019

Dinsdag 7 mei 2019 - 20:45 uur

In de Playoffs 2/3 2018/2019 neemt Montrose het dinsdag 7 mei 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Queen of the South. De wedstrijd wordt gespeeld in Links Park in Montrose.

Via de Montrose - Queen of the South live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montrose - Queen of the South (2-1)

Het Playoffs 2/3 duel tussen Montrose en Queen of the South is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Montrose. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door R. Campbell, waarmee Montrose met 1-0 de leiding nam. Queen of the South kwam in de 68e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Murray, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 70e minuut zette R. Campbell zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Montrose de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Montrose dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Montrose - Queen of the South 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montrose - Queen of the South teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Doelpunt Montrose Doelpunt R. Campbell Montrose 1-0
68' Gele kaart Montrose Gele kaart voor C. Murray Montrose 1-1
68' Doelpunt Queen of the South Doelpunt C. Murray Queen of the South 1-1
70' Wissel Montrose Wissel R. Campbell voor Montrose 2-1
70' Doelpunt Montrose Doelpunt R. Campbell Montrose 2-1
73' Wissel Montrose Wissel R. McLean voor R. Campbell Montrose