Nabeschouwing Clyde - Edinburgh City (3-0) || Playoffs 3/4 2018/2019

Zaterdag 11 mei 2019 - 16:00 uur

In de Playoffs 3/4 2018/2019 neemt Clyde het zaterdag 11 mei 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Edinburgh City. De wedstrijd wordt gespeeld in Broadwood Stadium in Cumbernauld.

Via de Clyde - Edinburgh City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Clyde - Edinburgh City (3-0)

Het Playoffs 3/4 duel tussen Clyde en Edinburgh City is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Clyde. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door K. Syvertsen, waarmee Clyde met 1-0 de leiding nam. Clyde vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Love op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Clyde, waarmee D. Goodwillie zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Clyde dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Clyde - Edinburgh City 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Clyde - Edinburgh City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Clyde Doelpunt K. Syvertsen Clyde 1-0
39' Gele kaart Edinburgh City Gele kaart voor C. Thomson Edinburgh City
48' Doelpunt Clyde Doelpunt A. Love Clyde 2-0
54' Wissel Edinburgh City Wissel B. Donaldson voor D. Galbraith Edinburgh City
58' Doelpunt Clyde Doelpunt D. Goodwillie Clyde 3-0
59' Wissel Edinburgh City Wissel C. Diver voor A. Watson Edinburgh City
62' Gele kaart Clyde Gele kaart voor K. Duffie Clyde
69' Wissel Clyde Wissel J. Boyle voor R. Grant Clyde
69' Wissel Clyde Wissel K. Nicoll voor D. Goodwillie Clyde
71' Wissel Edinburgh City Wissel J. Breen voor G. Taylor Edinburgh City
74' Wissel Clyde Wissel S. Banks voor K. Syvertsen Clyde
Video hoogtepunten en samenvatting Clyde - Edinburgh City
Opstellingen Clyde - Edinburgh City
De opstellingen van Clyde en Edinburgh City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.