Nabeschouwing Edinburgh City - Elgin City (2-2) || Playoffs 3/4 2020/2021

Dinsdag 11 mei 2021 - 20:45 uur

In de Playoffs 3/4 2020/2021 neemt Edinburgh City het dinsdag 11 mei 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Elgin City. De wedstrijd wordt gespeeld in Ainslie Park Stadium in Edinburgh.

Via de Edinburgh City - Elgin City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Edinburgh City - Elgin City (2-2)

De Playoffs 3/4 2020/2021 wedstrijd tussen Edinburgh City en Elgin City geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. De wedstrijd zou uiteindelijk eindigen met een 2-2 score.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door D. McHardy, waarmee Elgin City met 0-1 de leiding nam. Edinburgh City kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Handling, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 42e minuut zette D. McHardy zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Elgin City de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Edinburgh City nadat J. Campbell in de 88e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Edinburgh City - Elgin City 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Edinburgh City - Elgin City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Elgin City Doelpunt D. McHardy met assist van R. Dingwall Elgin City 0-1
26' Doelpunt Edinburgh City Doelpunt D. Handling met assist van C. Thomson Edinburgh City 1-1
42' Doelpunt Elgin City Doelpunt D. McHardy met assist van A. Macphee Elgin City 1-2
61' Wissel Elgin City Wissel C. Brown voor R. MacEwan Elgin City
69' Gele kaart Edinburgh City Gele kaart voor A. Black Edinburgh City
77' Wissel Elgin City Wissel A. Sopel voor C. O’Keefe Elgin City
78' Wissel Edinburgh City Wissel J. Dishington voor A. Black Edinburgh City
79' Wissel Elgin City Wissel J. Peters voor A. Macphee Elgin City
86' Wissel Edinburgh City Wissel C. Balatoni voor C. Crane Edinburgh City
88' Doelpunt Edinburgh City Doelpunt J. Campbell Edinburgh City 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Edinburgh City - Elgin City
Opstellingen Edinburgh City - Elgin City

Voorbeschouwing Edinburgh City - Elgin City

Edinburgh City en Elgin City treffen elkaar in de e speelronde van de Playoffs 3/4 van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Napier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Edinburgh City en Elgin City in de Playoffs 3/4 vond plaats op 8 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Edinburgh City. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Edinburgh City favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Elgin City slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.