Nabeschouwing Arsenal Tula - Yenisey (1-0) || Playoffs 2016/2017

Zondag 28 mei 2017 - 20:00 uur



In de Playoffs 2016/2017 neemt Arsenal Tula het zondag 28 mei 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Yenisey. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Arsenal in Tula.

Via de Arsenal Tula - Yenisey live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal Tula - Yenisey (1-0)

Het Playoffs duel tussen Arsenal Tula en Yenisey is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Arsenal Tula. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Arsenal Tula - Yenisey
Goals
1
0
LIVE Arsenal Tula - Yenisey 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal Tula - Yenisey teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal Tula - Yenisey
Opstellingen Arsenal Tula - Yenisey

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Arsenal Tula - Yenisey

Arsenal Tula en Yenisey treffen elkaar in de e speelronde van de Playoffs van het seizoen 2016/2017.

De vorige ontmoeting tussen Arsenal Tula en Yenisey in de Playoffs vond plaats op 25 mei 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Yenisey. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Yenisey favoriet. 1 keer wist de ploeg van Arsenal Tula te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Arsenal Tula. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Arsenal Tula 0
Winst Yenisey 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Arsenal Tula - Yenisey Opstelling Arsenal Tula Opstelling Yenisey Live Arsenal Tula - Yenisey Live Arsenal Tula - Yenisey kijken Arsenal Tula - Yenisey kijken Live Arsenal Tula - Yenisey stream Arsenal Tula - Yenisey Fox Sports Nabeschouwing Arsenal Tula - Yenisey Uitslag Arsenal Tula - Yenisey Statistieken Arsenal Tula - Yenisey Playoffs 2016/2017 Arsenal Tula - Yenisey wedden Arsenal Tula - Yenisey gokken Arsenal Tula - Yenisey Unibet