Nabeschouwing Yenisey - Anzhi (3-0) || Playoffs 2017/2018

Donderdag 17 mei 2018 - 14:00 uur

In de Playoffs 2017/2018 neemt Yenisey het donderdag 17 mei 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Anzhi. De wedstrijd wordt gespeeld in Futbol-arena Enisey (Krasnoyarsk) in Krasnoyarsk.

Via de Yenisey - Anzhi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yenisey - Anzhi (3-0)

Het Playoffs duel tussen Yenisey en Anzhi is onder leiding van scheidsrechter Mikhail Vilkov geëindigd in een 3-0 overwinning voor Yenisey. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 25 minuten. A. Kutjin maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Yenisey vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Yenisey vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Sarkisov op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Yenisey, waarmee A. Kutjin zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mikhail Vilkov, waardoor Yenisey dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Yenisey - Anzhi 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yenisey - Anzhi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Wissel Anzhi Wissel V. Sugrobov voor A. Budakov Anzhi
25' Penalty Yenisey Penalty A. Kutjin Yenisey 1-0
32' Doelpunt Yenisey Doelpunt A. Sarkisov met assist van A. Kutjin Yenisey 2-0
41' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor V. Poluyakhtov Anzhi
46' Wissel Anzhi Wissel P. Yakovlev voor V. Poluyakhtov Anzhi
50' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor A. Khubulov Anzhi
58' Doelpunt Yenisey Doelpunt A. Kutjin Yenisey 3-0
60' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor I. Markelov Anzhi
61' Wissel Anzhi Wissel J. Lescano voor A. Prudnikov Anzhi
62' Wissel Yenisey Wissel V. Kamess voor M. Komkov Yenisey
67' Wissel Yenisey Wissel A. Lomakin voor A. Kutjin Yenisey
74' Wissel Yenisey Wissel S. Serderov voor A. Sarkisov Yenisey
77' Gele kaart Yenisey Gele kaart voor M. Filippov Yenisey
81' Gele kaart Yenisey Gele kaart voor A. Zhirov Yenisey
87' Gele kaart Yenisey Gele kaart voor N. Chicherin Yenisey
Video hoogtepunten en samenvatting Yenisey - Anzhi
Opstellingen Yenisey - Anzhi
De opstellingen van Yenisey en Anzhi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yenisey gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Anzhi zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Yenisey - Anzhi

Yenisey en Anzhi treffen elkaar in de e speelronde van de Playoffs van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mikhail Vilkov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Yenisey en Anzhi elkaar treffen in de Playoffs.